- Член од
- 3 март 2021
- Мислења
- 616
- Поени од реакции
- 1.032
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш протести во Австралија, во Германија, Англија, Франција - горе доле цел свет е на протест. И тоа со месеци веќе протестираат. Ова кај нас не е протест. Ова е како митнзите на СДСМ и Вмро. Се собрале глупи луѓе и зборат што ќе им текне.Ај мала помош од антиваксерите на темава. Дајте ми стрим од денешниот антивакцинален протест да го следам
Па за тоа и барам стрим.Имаш протести во Австралија, во Германија, Англија, Франција - горе доле цел свет е на протест. И тоа со месеци веќе протестираат. Ова кај нас не е протест. Ова е како митнзите на СДСМ и Вмро. Се собрале глупи луѓе и зборат што ќе им текне.
Се надевам дека нема, да прошетаме ние вакцинираните на раатСега малку построго со мерки и ништо чудно да ги олабават мерките пред отварање на трговскиот East Gate во Скопје![]()
... не знам дали воопшто личи ваков коментар и исмејување на тема за коронавирус, како да си на стадион па викаш по судијата, што да речам ги расипавте дебативе тука, како деца сте, а може сте, кој му знае кој е позади мониторот, дополнително споредуваш зборови од песна која зборува за намачениот македонски народ, тешко на МКД со ваква иднина!НЕВИДЕНА МАСОВНОСТ
![]()
(Видео) Следете во живo: Пpoтecт пpoтив мeрките за пpиcилнa вaкцинација
Следете го во живо протестот против мерките на Владата со кои се дискриминираат граѓаните кои одлучиле да не се вакцинираат и им се ограничуваат основините човекови права. Владата воведе мерка за влез во угостителски објекти и во трговски центри само со сертификат за примена вакцина или потврда зinfomax.mk
Каде сте антиваксерчиња ? Каде сте кај отидовте ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... не знам дали воопшто личи ваков коментар и исмејување на тема за коронавирус, како да си на стадион па викаш по судијата, што да речам ги расипавте дебативе тука, како деца сте, а може сте, кој му знае кој е позади мониторот, дополнително споредуваш зборови од песна која зборува за намачениот македонски народ, тешко на МКД со ваква иднина!
Освен Австралија каде одамна претераа со мерките во сите други земји што ги спомна 70 и поќе проценти се вакцинирани. Си одбра таму народот веќе. Е сега мал дел кој е збирка од разни субгрупи остана па нема друга работа.Имаш протести во Австралија, во Германија, Англија, Франција - горе доле цел свет е на протест. И тоа со месеци веќе протестираат. Ова кај нас не е протест. Ова е како митнзите на СДСМ и Вмро. Се собрале глупи луѓе и зборат што ќе им текне.
Игорче сине, повели студија една, протолкувај ми ја, ми ја фураат антиваксери неќу да ги слуша, сака тебеОсвен Австралија каде одамна претераа со мерките во сите други земји што ги спомна 70 и поќе проценти се вакцинирани. Си одбра таму народот веќе. Е сега мал дел кој е збирка од разни субгрупи остана па нема друга работа.
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
НЕВИДЕНА МАСОВНОСТ
![]()
(Видео) Следете во живo: Пpoтecт пpoтив мeрките за пpиcилнa вaкцинација
Следете го во живо протестот против мерките на Владата со кои се дискриминираат граѓаните кои одлучиле да не се вакцинираат и им се ограничуваат основините човекови права. Владата воведе мерка за влез во угостителски објекти и во трговски центри само со сертификат за примена вакцина или потврда зinfomax.mk
Каде сте антиваксерчиња ? Каде сте кај отидовте ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не одговори на тоа што пишав ама да не бидам таков.Игорче сине, повели студија една, протолкувај ми ја, ми ја фураат антиваксери неќу да ги слуша, сака тебе
... секој има право да протестира ако се запазат законските мерки за протест, дали му се допаднало тоа некому или не, а секој може да го свати тој протест како сака зависи како размислува и колкав капацитет има!Големите глави не сфаќаат дека протест против мерките не е протест против вакцините. Како ќе се протестира против вакцина која не е задолжителна?
... воошто не е смешно изразот „чип во вакцина“, Јапонците како најпедантни направиле анализи пред да ја употребат антиковид вакцината на Модерна, па докажале контаминација на одредена серија вијали,Ама кажи му го тоа и на оној кој верува во теории на заговор, Рон, како чипот во вакцина!
... ова веќе втор пат го спомнуваш, ништо не се договоривме за никаква приказна, тоа ти самиот го предлагаш без мое знаење и кога читам од ова страна на мониторот, повеќе испаѓа мене како да ме зезаш за начинот како пишувам постови, отколку нешто кон некој друг да пратиш порака!На него му должиш и приказна, само пази да не е комплекна. Како што се договоривме, слики, двосложни зборови, макс две реченици текст и да нема многу ликови.
Смешен е изразот чип во вакцина. Јапонците не са најпедантни и да се каже дека само тие проверувале што има во вакцините. Има и други сериозни држави што го прават тоа. Поред текстот не се знае дали починатите се од вакцината или од тоа што било внатре. Да ги оставиме педантните Јапонци да го истражат. Шанса секако има, може да е од тоа а може и не. Како и со секој лек и вакцина има познат и мал ризик дури до смрт. Ти знаеш си докторка и верувам познато ти е тоа.... секој има право да протестира ако се запазат законските мерки за протест, дали ни се допаднало тоа некому или не?
... воошто не е смешно изразот „чип во вакцина“, Јапонците како најпедантни направиле анализи пред да ја употребат антиковид вакцината на Модерна, па докажале контаминација на одредена серија вијали,
... но, најтрагично што не е била само таа серија контаминирана, туку била пронајдена и друга различна серија на антиковид вакцина на Модерна контаминирана со недозволива супстанца,![]()
Japan suspends 1.6 million Moderna doses – DW – 08/26/2021
The move came "out of an abundance of caution" after reported contamination in some of Moderna's coronavirus vaccine vials in Japan, the company said.www.dw.com
![]()
Japan detects more Moderna vaccine contamination - France 24
Japan detects more Moderna vaccine contaminationwww.france24.com
... така да од една страна ФДА дава авторизација на ова антиковид вакцина, од друга страна се случува вакви работи што не се смеат да се случат и се губи кредибилитетот не само на антиковид вакцината, туку општо на главните институции како ФДА кои се одговорни на кого тоа даваат авторизација, што се случува ваква контаминација во производство на антиковид вакцините со кои се вакцинират милиони луѓе!
... ова веќе втор пат го спомнуваш, ништо не се договоривме за никаква приказна, тоа ти самиот го предлагаш без мое знаење и кога читам од ова страна на мониторот, повеќе испаѓа мене како да ме зезаш за начинот како пишувам постови, отколку нешто кон некој друг да пратиш порака!
Нема врска со твојот начин на пишување, туку само ти и Бафра го есапите за жив.... ова веќе втор пат го спомнуваш, ништо не се договоривме за никаква приказна, тоа ти самиот го предлагаш без мое знаење и кога читам од ова страна на мониторот, повеќе испаѓа мене како да ме зезаш за начинот како пишувам постови, отколку нешто кон некој друг да пратиш порака!