dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.788
- Поени од реакции
- 10.091
Реалност ќе го добиете Марсијал глава за глава.Normalno deka da.. Ocekuvaj trampa Kiki - Kavani..
Реалност ќе го добиете Марсијал глава за глава.Normalno deka da.. Ocekuvaj trampa Kiki - Kavani..
Мора да доплатат 10-15м. за Марсијал. Гратис можат да го добијат и Фил Џонс.Реалност ќе го добиете Марсијал глава за глава.
I jas mislam deka ke odi vo City ama denes bukvalno za nisto vo fudbalov ne se vika nema sansi. Koga mozat Ramos i Messi vo isti tim da se... The new normal.Не знам зашо си праите филмови дека Халанд ќе дојде во Јунајтед али добро, нека ви биде. Простете се од тој играч за век и векова, не ви доаѓа ради добро познати причини.
Za slobodnite udarci?Ете му конкуренција на Пепе.
На Сити не им е прв пат да се повлечат вака. А и стваено не гледам како се вклопува во нивната игра. Пеп нема шанси да мења филозофија само за него.
Јунајтед од друга страна ќе испаднеа ептен идиоти доколку не ја искористеа оваа прилика и оставија да оди таму. Би требало без некои промени добро да легне во тимот. Останува само проблем кој ќе ја пренесе асално топката од одбрана до Бруно и Роналдо.
Ќе излезе Сити го барале, не се нудел самДада се повлекле
Првиов е близок до Јунајтед, вториот до Сити.
Меси ќе игра во лига што не е ни у топ 5 а goat от во број еден.Држит вода муабетот дека и покрај љубовта кон Манчестер, ова го имат напраено малце да го засенит Меси летово.
Ако Лео доби онаков пречек во Париз, замислете шо ќе e во Манчестер
Али, дефинитивно логичен тек на настаните. Година две во Јунајтед, па назад во Спортинг и чао адио.
Не знам што не е јасно, новинар близок до Сити убаво си напишалЌе излезе Сити го барале, не се нудел сам
Еве што изјави човеков кој има контакти во Сити уште вчера, дека Сити, цитирам - "will pass on on this one"
Реалноста е дека на ниту еден голем клуб кур не му чуе за педерот. Прво проба преку Анчелоти во Реал и инстантно доби затворена врата. Одвратен човек, огромно его кое му ги надмашува фудбалските квалитети неколкукратно. Ова е повеќе маркетинши потег на Јунајтед отколку што реално им треба педерот.