- Член од
- 4 февруари 2012
- Мислења
- 5.943
- Поени од реакции
- 5.140
Да го стрефи удар следен пат кога ќе земе вијагра да му ебам свињата ненормална.
Да го стрефи удар следен пат кога ќе земе вијагра да му ебам свињата ненормална.
Борусија Дортмунд е најглупа во случајов.Treba dvajca budali, eden sto bara drug sto mu dava. Ne znam vo slucajot koj e poglup.
Dortmund ima ista brojka titula kako Baern lani.Борусија Дортмунд е најглупа во случајов.
Милион ваши играчи со години како курвички ги рашетуваат, ги нудат, се шпекулира со денови и месеци, ги препродавате, си играте купи-продај.
После ти доаѓаш тука и ни објаснуваш и правдаш економската страна на трансферите или како тоа сте зеле повеќе од што требало.
А титули само на Google Images.
Одвратен клуб со уште поодвратни фанови.
Иста бројка, ама 5 пати помалку позначајна.Dortmund ima ista brojka titula kako Baern lani.
Dortmund go zede Haaland za 20m EUR i vo megjuvreme dade 61 golovi vo 61 partii plus asistencii. Ima pogolemi klubovi od Dortmund i sansata da zamine e realna. Dortmund ke dobie solidna sum 75-100m EUR.
После ти доаѓаш тука и ни објаснуваш и правдаш економската страна на трансферите или како тоа сте зеле повеќе од што требало.
Ja da suk cika perez nudam 100m take it or leave it.. Ima 1 god od dogovorot, mnogu se 180mПрвата понуда испратена, изгледа од 160 до 185 милиони евра.
Исто така Реал побарале дозвола од ПСЖ да преговараат со Мбапе за лични услови.
За негово добро, најпрвин доволно ќе биде да си негов советник.Ja da suk cika perez nudam 100m take it or leave it.. Ima 1 god od dogovorot, mnogu se 180m
Нешто ти е грешка математиката.Ако Меси можеше да зима 1.300.000, не гледам зошто Халанд не би барал 750.000 неделно...
Во никој случај и универзум за играч со 1 година до истек на договор 160+ милиона се малку.За какви играчи Реал даваше по 50м, 160 за Мбапе дури е и малку.
Очигледно е дека Реал го сака сезонава а не наредната и тоа за првата утакмица на Бернабеу против Селта на 12 Септември.
Да бе, они немаат направено проекции и истражувања што добиваат за една година плус, така на слепо им текнало.Во никој случај и универзум за играч со 1 година до истек на договор 160+ милиона се малку.
Нели 100 беа? Вака како што си тргнал за некој саат ќе дојдеш до 180 и тиAbe ja da sum cika Perez eve ti 120m zemi ili cao, posekako naredna godina doagja free.. A za taa godina neka cuva kesarina, ke kupi 2-3 jaki igraci za tie 180m sto gi bara psz..