Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Инаку Переира во Фламемго на позајмица и ќе делиме плата.

Вест Хем го сакаат Лингард за џабе, нашите барaле 25 милиони фунти, што ми делува на фер цена, додека Рајс не би го продале ни за понуда поголема од 100 милиони фунти. Ооооокеј. За ваквите, нема попуштање.

Последно уредено:
Вест Хем го сакаат Лингард за џабе, нашите бареле 25 милиони фунти, што ми делува на фер цена, додека Рајс не би го продале ни за понуда поголема од 100 милиони фунти. Ооооокеј. За ваквите, нема попуштање.
Јас би има лупнал 40 мил само затоа зошто не уценуваат и онака Џеси сака да се докаже во Јунајтед и не му се брза доста не стрижеа.
Автоматски споено мислење:

Бар да не е тука, уште џонс и Лингард, па да се земе еден везен
Џонс батето ќе си прелега до 2023 и со пола плата ни од Чемпионшип не се луди да даваат 40к за стаклен центар бек.

Покажуваат интерес за некој ДМ од Монако.

Младо дете да го фрлиш да игра на одговорна позиција дм, а атакуваме за титула е преголем залак. Нас ни треба веќе "спремен" играч и од висок калибар, вака ќе крпиме со Фред, Мек Томинај и Матиќ.

Младо дете да го фрлиш да игра на одговорна позиција дм, а атакуваме за титула е преголем залак. Нас ни треба веќе "спремен" играч и од висок калибар, вака ќе крпиме со Фред, Мек Томинај и Матиќ.
Само година дена помлад од main target-от Рајс. :)

Свињата секако ке биде задоволна, незнам зашто нислиш ако си отиде ќумбето на фри дека ке изгуби он, напротив подебела провизија ке лапне а за платата на ќумбето го заболе
Така ке биде и со Халанд ке го однесе онаму кај шо ке лапне највише а не кај што на Халанд ке му одговара

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не мислам дека би изгубил Раиола ако го однесе Погба како слободен играч, никаде не коментирав такво нешто. Туку дека ќе треба да го задоволиме ние со добра понуда за Погба, за да сме во игра и за Халанд. Мислам нашиве се свесни за ова сценарио.

Мејсон и не игра баш лево многу, претежно десно и шпиц и според мене треба една позиција да му биде фиксна константно, а тоа е прв шпиц. Да, може да ги игра сите позиции у фор меѓутоа на малиот му треба една позиција постојано, лево, десно да игра само по потреба ептен, а не да го шалтаат секоја утакмица различно.

За Халанд се слагам, топ шпиц е сме го виделе, ама веќе подалеку нека се држи клубов од дебелкиот агент. Мука ми е веќе да гледам драми околку неговите играчи. Ќе го донесе кај нас и за 2-3 години ќе гледаме сапуница на релација Манечстер-Мадрид и милион изјави на свињата у меѓувреме како Јунајтед не е клуб кој ги задоволува апетитите на неговиот клиент.No thanks...

Мејсон не играл класично лево кај нас досега. Но, ете баш голот против Лидс му беше по едно одлично движење по левата страна. Има осет малиот и може секаде во форот да се снајде. Да сум на место на Оле, многу поголема шанса пред Марсиал би му дал затоа што е далеку подобар финишер од него.

Околу Халанд...колку и да седи ќе се исплати во голови ангажманот, а потоа можеме и добро да се опариме од негов следен трансфер.

Би прифатил и 17 годишен холдинг мидфилдер пред Фред, ќе изигра една солидна и веднаш заборавате колку му можноста.

Каков пациент човече, не е можно да е волку глуп. Не ме ни чуди зошто не си го реализирал потенцијалот, мислев само in-game ради притисокот ги прави најлошите можни одлуки, ама братов ...

Инаку ако не приметивте како функционира Оле, да ви појаснам - типот си има трансфер желби и е спремен да ги чека, отколку да купи некого што не го сака, ради реда, што со тек на време би бил вишок и тежок за продавање. Малиов Чуамени што се врти, посекако не е за стартен мидфилдер туку за во иднина со спорадична улога. По мене наследник на Матич би требало да биде.
И да, ако го земеме пример Камавинга, Рајс секако би бил трансфер цел идната година, заедно со Халанд. Искрено за Рајс сум скептик, од причина што и Челзи и Сити ќе се умешаат за него.

ПС: Ланската сезона ја 'изгубивме' ради неквалитетна клупа и мал ростер на квалитетни 11 играчи, додека годинава тоа е подобрено.Мислам дека кон ова и цели Оле, поголем тим кој ќе биде спремен за ротирање, а не таму Бруно да прегори оти цел товар на негови плеќи паднал.

ППС: Фред-Скот двоецот се покажал до сега во дербиња, додека со послаби екипи можеби и нема потреба од толку дефанзивен двоец, така да со нив 2ца би можеле да се крпиме сезонава. Потребен е пивот, но не е и неопходен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom