- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.263
- Поени од реакции
- 84.360
Еден од проблемите со кои се судирате, а чија важност не ја сфаќате, е тоа што секој кој е против Груевски, вие го рачунате за подржувач на СДСМ.Друже како така бе, мењаш мислења на секои 15 минути, ги гласаше сдс за да ги бутнеш вмро сега сдс не сакаш да ги збориш откако ја испосраа нашата северна ( не дека не го направија тоа и предходно)? Биди маж брани ги СДС и твоите ставови бар повеќе од 15 минути, зашто таквите нестабилни како тебе ги носат партиите на власт, е нема сега пу пу неважи. На исти принцип сега сакаш да ги донесеш и левица, па здравје после 5 години ќе се жалиш и од нив.
Друг проблем е, твој личен, а тоа што мислиш дека ќе разговараш со мене, за мене, градејќи тези врз лаги, во кои сакаш да веруваш. Но, нема сега да правам и јас така.
Не сум гласал за СДСМ и сум прилично стабилен у моите ставови. Да не бев стабилен во моите ставови ќе продолжев да гласам за ВМРО и после амнестијата и после све друго Груевски што направи.
Разликата е што вмровците се за ВМРО, а куртоните се за Грујо, па кога Грујо ќе се помоча врз ВМРО, они не осеќаат мочка на нив, пошто не се ВМРО, туку се куртони. Како што самите се нарекуваат.