Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

https://i.imgur.com/i5rlL6S.jpg

Дајверсити брат.
BBC e najgnasniot medium sto nekogas postoel na planetata.
Momentalno se tuzeni od kralskoto semejstvo i se vodi bitka od Vilijam za britanskata vlada poveke da ne gi finansira poradi toa sto izlegoa dokazi deka duri Dijana bila manipulirana so falsifikuvani dokumenti za da dade intervju.

Знам само дека многу од тие што се утепуваа од јадење гомна против ВМРО додека беа на власт, полека но сигурно ги снемуваше од форумов како што се случуваа нови срања од актуелната власт. Не знам веќе кој остана да ги брани, па ако има таков нека се јави нека објасни.
Има луѓе уште што релативизираат и да знаеш, пак ќе си ги гласаат.

Знам само дека многу од тие што се утепуваа од јадење гомна против ВМРО додека беа на власт, полека но сигурно ги снемуваше од форумов како што се случуваа нови срања од актуелната власт. Не знам веќе кој остана да ги брани, па ако има таков нека се јави нека објасни.
Дел од нив денес се као за Левица а лично се сомневам дека ќе гласаат за Левица, немам никаков проблем да гласаат за Левица само имам мислење дека не се искрени.

1. Aко почнат да прават како вмро ќе ги критикуваме !!!
2. Ама и вмро така правеше !!!
3. Епа ај ако не вмро да ги вратиме !!!!
4. Жмицко и Ж вода на Апасиев ќе му носат
5. Гласајте за левица, вмро = сдс
6. Вмро ќе доживее дебакл наредни избори
7. Вмро е криво за се
8. Штурци
9. THE END
После ова следи :
1. Се враќа лет3 назад на форум и на старо работно место чистач на контејнери у комунална хигиена
2. Фашистички режим
3. Вмро е криво за се

Toa e problemot vo ovaa usrana drzhava. Nakjrupnite kriminalci se tie koi se na vlast. Poraneshna, aktuelna vlast, ne e bitno. Site se isti i vleguvaat vo politika od sebicni pricini ne od ideoloski pobuduvanja ili altruizam. Nekoi i javno si priznavaat deka se korumpirani (kako Ljupco) dodeka drugite imaat obraz nekakov da se pravat patrioti.

Nie sme kenefot na Evropa i toa i kje ostaneme dodeka traeme kako "drzhava". Koj ima barem malce mozok vo glava i ne e del od politickite intrigi vo Makedonia si vadi Bugarski pasosh i bega od ovde zaradi toa shto ovde nema zhivot za normalni ludje. Samo za nasilnici, narcisoidni svinji i ludje so ostanati psihicki poremekjai.

Абе овие од ЕУ барале да се затворат ТИРЗовите во државава како услов?Ако и ова е точно мислам дека доста е со приказната за ЕУ.Шо е многу ,многу е.

1. Aко почнат да прават како вмро ќе ги критикуваме !!!
2. Ама и вмро така правеше !!!
3. Епа ај ако не вмро да ги вратиме !!!!
4. Жмицко и Ж вода на Апасиев ќе му носат
5. Гласајте за левица, вмро = сдс
6. Вмро ќе доживее дебакл наредни избори
7. Вмро е криво за се
8. Штурци
9. THE END
После ова следи :
1. Се враќа лет3 назад на форум и на старо работно место чистач на контејнери у комунална хигиена
2. Фашистички режим
3. Вмро е криво за се
Лет3 имал лице колку толку кога испаднал магаре да го напушти форумов....овие другиве сега у Левица што се, се поинтересните фаци. Наместо да си се обесат затоа што испаднале магариња они пуштени на најјако :LOL:

Најде која држава да збори. Истите тие ни го бутаат договорот со Бехтел во грло и корупција од неколку стотици милиони евра. Тешка хипокризија.

Најде која држава да збори. Истите тие ни го бутаат договорот со Бехтел во грло и корупција од неколку стотици милиони евра. Тешка хипокризија.
Така е. Сепак вистината е дека се во право.

Кога го ослободиле Камчев?
моја грешка

Заедно со Мијалков се у оноа за плацовите кај што мужот на судијкава која денес го ослободи Мијалков, му е адвокат на Камчев.

МОК се најбољи.

Прво се распрчеа: - Нема идење на непотребни лица,нема више убутуење у делегација на разно-разни странични ликови, да се шетаат (како миљон пути до сега што правеле).
Сега кога испадна дека и покрај изјавана, си ги убутале членовите на фамилии да се шетаат до Јапан, сега изговорот им е: - Да, стварно, али не го плаќа МОК тоа. ИОК го плаќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom