- Член од
- 27 октомври 2017
- Мислења
- 739
- Поени од реакции
- 1.112
Кој и да дојде на власт исто ќе биде. РСМ е однадвор диригирана колонија со локални властодршци на чело со УЧК.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.Програмата им беше катастрофална.
Нас сите останати ни се криви,само ние сме тие исправните.Кој и да дојде на власт исто ќе биде. РСМ е однадвор диригирана колонија со локални властодршци на чело со УЧК.
Ја не застапувам ништо, како слободен граѓанин во демократско опшество имам право да давам поддршка на кого сакам. На прв кикс на Апасиев би го критикувал, затоа што не зависам од никој. Не ми смета што ти застапуваш нечија страна, исто као јас и ти имаш свое право ама сите знаеме која е тактиката на сдсм, што помалку се гласа, повеќе шанси да останат на власт, што ќе понудат освен тоа што ќе напаѓаат како другите не ги бива. Ти идеш со приказна за Апасиев нешо као си чул а ни тоа не го кажа. Јас имам еден другар кој во секоја прилика пцуе по државата, пцуе по Апасиев исто и као и он ќе крадел ама не го гледам да пишува по форуми и по интернет, си го тера животот и се бори секој ден. Еве да се правиме мутави дека не си бот со агенда, која е логиката да пишуваш на форумот?Кој тоа нашол да кажува бе !!!
Па ти си за Левица бе Илко,ти застапуваш партија на форумов.
Ме читаш ли воопшто што пишувам за сите партии во државава.
Откаде глупава идеја дека јас застапувам нечија партија.
Па и кој тоа му ставил лајк,Con Artist вмровецот.Ма јаооооооооооо.
Овоа по вас ли си го кажувате бе,или е дел од некои внатрешни стравови ?
Ме напаѓаш на темана за Левица,сега и тука дојде да паничиш.
Моменталната ситуација во Македонија е идеална за доаѓање на власт на некое садистичко копиле кое ако знае како да ја изигра може многу лесно да допре до власт и да ни ја зацрни уште толку и онака неподносливата ситуација во која се наоѓаме.
Зајко за паѓање ќе падне кога тогаш,ама што потоа ? Секој нареден владетел станува се полош и полош.Човек искрено да стравува што се не чека со секое менување на власта.
Со еден другар си имаме правено многу пати муабет на шала од типот:Да не ги бараме пак Грујо и Зајко,да не испадне дека они биле мед и млеко во однос на овој новиот што дојде.
Да не се сфатиме погрешно,од моменталнава ситуација тешко дека нешто може да биде полошо,ама како тргнало човек најискрено треба да се запраша некои работи.
"Која е логиката да пишувам на форумот" ?Ја не застапувам ништо, како слободен граѓанин во демократско опшество имам право да давам поддршка на кого сакам. На прв кикс на Апасиев би го критикувал, затоа што не зависам од никој. Не ми смета што ти застапуваш нечија страна, исто као јас и ти имаш свое право ама сите знаеме која е тактиката на сдсм, што помалку се гласа, повеќе шанси да останат на власт, што ќе понудат освен тоа што ќе напаѓаат како другите не ги бива. Ти идеш со приказна за Апасиев нешо као си чул а ни тоа не го кажа. Јас имам еден другар кој во секоја прилика пцуе по државата, пцуе по Апасиев исто и као и он ќе крадел ама не го гледам да пишува по форуми и по интернет, си го тера животот и се бори секој ден. Еве да се правиме мутави дека не си бот со агенда, која е логиката да пишуваш на форумот?
За да биде задоволството поголемо се тоа да биде легално со некој закон кој ќе е донесен со ЕВРОПСКО знаменце.Точно и ќе биде величенствено. Мали собички облепени со бели плочки и одвод во средина и момци во униформа кои внесуваат предавник по предавник со изваден токарев од футрола.
Се отепаа комуњариве денес со спамање за уште една ретардирана кампања/петиција.
Гледам кон мажите во политика само пофални зборови се упатуваат![]()
Виртуози за цицање на невладини фондови и лесни пари.Виртуози се комуњариве,ама стварно. Нема појако од ова кога во соработка со некоја амбасада и неколку невладини ќе измислат непостоечка тема за оправање на проблем што само они го гледаат.
Ем амбасадата одоброволена, ем невладините искеширани, ем они нашле занимација колку да можат да кажат дека нешто прават.
"Да во СДСМ сум и од источна Македонија"
"Не бе немам никакви комплекси од кај ти е ова?"
"Не ме викај сељак ахаха"
Прегледај го приврзокот 303048
Хехех Илко мала шала..