Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

Нека се забрани животот целосно. Може подобро е така а?
А да ја затворам ја ќерка му у 4 ѕида едно 2 недели барем,све им ебам ретардирано фашистичко!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

А да ја затворам ја ќерка му у 4 ѕида едно 2 недели барем,све им ебам ретардирано фашистичко!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Fasist oti bara zabrana za svadbi vo zatvoreno vo vreme na pandemija ? Aman ne rece policiski cas da vovedat, so se potresuvate za svadbi lol

Fasist oti bara zabrana za svadbi vo zatvoreno vo vreme na pandemija ? Aman ne rece policiski cas da vovedat, so se potresuvate za svadbi lol
Така беше лани воведот за вториот куќен притвор.

Oстанавме неженети, тоа е.
Можда останавте неженети ради што сте асоцијални/грди/скапаници од луѓе,незнам а и не ме ни интересира.
Знам дека има луѓе што егзистенцијата им е у прашање доведена ради ова овие разноразни забрани...

Mnogu pobrzo ke stasame do policiski cas ako pocne da se siri delta sojov a ne se prevzemat merki kako ovie sto gi predlaga Panovski
Се надевам не.
Го читав гркот завчера,вика пари за повторно затварање - НЕМА.
Кој нема да се вакцинира нема да добие никаква помош и ќе си го плати лекувањето.
Чим Грција нема,ние ИЧ!
пс.Потполно се слагам со грчиштето :)
Автоматски споено мислење:

не се устручавај меркес, нема да останеш неженет. Или ти си од тие тамбурашите што свират по свадби може?
На тарабука мавам јас :D

Ова се официјални статистики од Велика Британија (09.07.2021) поврзани со Делта сојот. Ние можеме да ги толкуваме како сакаме, но фактите се тие.

Како и да е, смрди на големо.
uk.jpg

Можда останавте неженети ради што сте асоцијални/грди/скапаници од луѓе,незнам а и не ме ни интересира.
Знам дека има луѓе што егзистенцијата им е у прашање доведена ради ова овие разноразни забрани...
Да, трубачите у шупелка останаа без бакшиш, за греота.

Ова се официјални статистики од Велика Британија (09.07.2021) поврзани со Делта сојот. Ние можеме да ги толкуваме како сакаме, но фактите се тие.

Како и да е, смрди на големо.
Прегледај го приврзокот 301125

Повеќе починати со две дози вакцини отколку невакцинирани??

Да, трубачите у шупелка останаа без ЛЕБ, за греота.
Да те поправам ;)
И не се само музичарите,50тина илјади луѓе директно се погодени од пандемијава.
Нормално дека тебе кур те боли ако си во ИТ секторот или чекаш од на тато/мама пензиичката.

Кај и да е, човештвото ќе се помири со фактот дека за пандемијата да престане, треба доволен број на луѓе да се заразат. Ќе кошта тоа некој банкрот, и некоја деценија оздравување, ама ништо страшно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom