Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...кога се пишува колку случаеви на појавени несакани реакции од антиковид вакцини треба да се има во предвид дека се податоци САМО од пријавените со образец со пишани податоци, а колку има точно не се знае, добро напишал погоре Menethil, дека многу од несакани реакции остануваат недетектирани, дел иако се пријавени од вакцинираните кај лекарот, тој одлучува дали да ги пријави до соодветната институција за пријавување на несакани дејства од вакцини или го смета за неважно и не пријавува!
...ти си опасност за јавноста, дали намерно тролаш или халуцинираш не знам може така сакаш да го сФатиш туѓото поинакво мислење, ама јас во ниеден коментар не напишав така и не е во ред така ми накалемиш твои заклучоци!Ме фати на мисла откако ти рече дека една од трајните последици е неплодност. Можеби целата работа е тоа, да не кастрираат неприметно за да се намали бројката на населението во светот.
5 мислења имаш кај што хинташ на стерилитет. Не знам дали ја халуцинирам или што е работава....ти си опасност за јавноста, дали намерно тролаш или халуцинираш не знам може така сакаш да го сФатиш туѓото поинакво мислење, ама јас во ниеден коментар не напишав така и не е во ред така ми накалемиш твои заклучоци!
Ти имаш 8 мислења за "чипот", 2 мислења за "чипирање" и Бог знае колку за "чип" затоа што зборчето е прекратко за пребарување. Цело време спинувате со теории на заговор, претпоставувам потсвесно и си верувате во истите.5 мислења имаш кај што хинташ на стерилитет. Не знам дали ја халуцинирам или што е работава.
Прегледај го приврзокот 301051
Ти имаш 8 мислења за "чипот", 2 мислења за "чипирање" и Бог знае колку за "чип" затоа што зборчето е прекратко за пребарување. Цело време спинувате со теории на заговор, претпоставувам потсвесно и си верувате во истите.
Ама, да, антивакцерите се криви за сѐ, а не системот и политичарите. Каде има антивакс кампања сеуште ми немаш посочено. А оној идиотот изјави get over it и сега се соочува со серија критики. Да беа потранспарентни мислам дека ќе имаше и поголем интерес кај народот. Не само кај нас, туку општо.![]()
Многу е мутаво да гледаш вакви некомплетни анализи. Битно е: дали биле претходно 100% здрави, тежина, дали пијат/пушат/се дрогираат, клима и тн.The EMA analysis of cases found:
Five people died. The review said they were all either elderly or had other health conditions.
- Pfizer-BioNTech - 145 cases of myocarditis and 138 cases of pericarditis out of 177m doses given
- Moderna - 19 case of myocarditis and 19 cases of pericarditis out of 20 million doses given
Ова е за Европа. Околу 300 случаи на 200 милиони.
До одреден степен е и размазен, прстот треба да се впери кон комунизмот. Сѐ се чека од државата, дури и таму каде не треба да има ингеренции. Ама ако зборуваме за вакцината и колективниот, дали вирусот може да мутира во природата (пр. кај одредени видови на животни)? Дали може да се превенираат сега идните мутации со процентот на имунизација? Дали сегашните мутации се критични за сите категории граѓани? Тргнувам од себе, а не од колективот. Зошто? Затоа што секој кој смета дека е загрозен треба да се вакцинира.Дамби, не знам каква транспарентност очекувате вие антиваксерите. Како што реков, народов е превише разлигавен и дезинформиран, па од све си прави завери.
Ооо Ронее, има една поговорка „ Јedno je misliti, drugo srati, a treće cveće brati!“5 мислења имаш кај што хинташ на стерилитет. Не знам дали ја халуцинирам или што е работава.
Прегледај го приврзокот 301051
... ооооооо Ронеее, има една поговорка „ Јedno je misliti, drugo srati, a treće cveće brati!“
...кај гледаш МОЕ мислење тука? ова е јавна изнесена клиничка студија почната оваа година завршува 2022 год околу тоа дали mRNK антиковид вакцината, поточно наночестиците ДАЛИ се исфрлуваат од телото или се акумулираат на три места, лимфните жлезди, коските и во ткивото на јајниците кај жените за што е ова клиничка студија,
... членот Думбле убаво ти ја кажа компарацијата со твоето лично чипирање коментари и ќе додадам, што ако си вакциниран ти понатаму можеш да тролаш вака токму создавајќи негативен ефект кај тие што се на средина и се двоумат,
До одреден степен е и размазен, прстот треба да се впери кон комунизмот. Сѐ се чека од државата, дури и таму каде не треба да има ингеренции. Ама ако зборуваме за вакцината и колективниот, дали вирусот може да мутира во природата (пр. кај одредени видови на животни)? Дали може да се превенираат сега идните мутации со процентот на имунизација? Дали сегашните мутации се критични за сите категории граѓани? Тргнувам од себе, а не од колективот. Зошто? Затоа што секој кој смета дека е загрозен треба да се вакцинира.
Далеку од тоа дека сите оние кои (сеуште) не сакаат да се вакцинираат веруваат во теории на заговор, тераат агенда или спинуваат со неточни информации.![]()
...тоа се веќе полуаутистични испади и веќе ја прекинувам дискусијата со тебе!ти нигде не збориш директно, секаде суптилно пробуваш да ја форсираш кампањата, дали е тоа про вмро или анти вакс. Све е тоа шалувано со многу непотребни зборови. Али големата слика е таа. Секој твој пост е двосмислена пропаганда.
Сите вие републиканци што се повикувате на вториот амандман сте ист тип на луѓе. Многу лесно гризете за теории на заговори. Бајден треба под камен да ве бара да ве боцне.
Брат, каков втор амандман? Има кај нас уставно решение за ова! И не превртувај камења, може да те апне змија.Сите вие републиканци што се повикувате на вториот амандман сте ист тип на луѓе. Многу лесно гризете за теории на заговори. Бајден треба под камен да ве бара да ве боцне.
Можеби од вакцината е? Вакцините предизвикуваа аутизам нели?...тоа се веќе полуаутистични испади и веќе ја прекинувам дискусијата со тебе!
Брат, каков втор амандман? Има кај нас уставно решение за ова! И не превртувај камења, може да те апне змија.
Инаку одма реагираш на секоја моја провокација. Ми се лепиш ко метал на Фајзер.![]()
Ронче, реков реагираш на провокации. Ништо друго. Има доктори и докторки на темава, можат слободно да ме дискредитираат на дебатата затоа што јас сум лаик кога станува збор медицината. Можеш и ти.Дамби, ја не те цитирав, ти ме цитираше