Рамос во Псж
Sea uste nekoj ke im begaНели Ашраф немаше шансa да бега?PPPPPPPPPPP
Ливерпул се повеќе изгледа како Барса! Купува играчи за да биде купено, после ќе ги распродава за ситниш!Саул најверојатно во Ливерпул
читам дмф бил, нешто како Хендо. Ќе се најдеЛиверпул се повеќе изгледа како Барса! Купува играчи за да биде купено, после ќе ги распродава за ситниш!
Да не ме сФатиш погрешно, Саул е Ок дечко, одамна го гледам! Мене ми ме големо прашање што бара во Ливерпул? Како да купуваш водна пумпа за Гољф, ќе се најде. Дечкото е над тоа, колку Англја ќе му легне, ќе видиме!читам дмф бил, нешто како Хендо. Ќе се најде
ќе игра место Џини. Логичен потег на Клоп е ова. Џини и така беше пичкица тешка и увек се плашеше да шутира, овој Саул може има појќе храброст у негоДа не ме сФатиш погрешно, Саул е Ок дечко, одамна го гледам! Мене ми ме големо прашање што бара во Ливерпул? Како да купуваш водна пумпа за Гољф, ќе се најде. Дечкото е над тоа, колку Англја ќе му легне, ќе видиме!
ќе игра место Џини. Логичен потег на Клоп е ова. Џини и така беше пичкица тешка и увек се плашеше да шутира, овој Саул може има појќе храброст у него
Ќе биде disaster кога ќе ги опљачка и Рома за 20 милиони за година, година и нешто и ќе остави пустош да не можат да се оправат следни 10 години.