Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Аман бе што си ме ставил толку на пик :icon_lol:
Како што кажав 'сељак' е психолошка карактеристика а не географска, а селаните ги сметам за едни од најдобрите и најлабави луѓе.

Зошто е сељак; Љупчо Николовски иде у Дубаи на државна сметка т.е. тоа значи дека:
1. Има комплекс на нижа вредност и очајно пробува да надокнади за тоа(како циганите што купуваат златни ланци/фејк гардероба или шипците што градат мизерни стиропорни барокни куќи итн.) или со еден збор сељак
или
2. Е неизживеан па пак пробува да надокнади за тоа т.е. особина на класична сељандура

И како што кажа членот погоре доволно е да му се погледне суратот на некој за да заклучиш каков е, во случајов потврдено :)
Ништо лично, посилно е од мене да напаѓам стари комуњари од западна Македонија :icon_mrgr:
Левица е битно да не се компромитира, а двојниов паразит кој не убива 30 години, секако ќе прати неколку миниони овде патетично да серат, али тоа го можат само.
Еве дајте една листа на злоделата на Левица и Апасиев и да ја ставиме наспрам делата на ВМРО ДПМНЕ.
(СДСМ не верувам некој уопште да ги есапи за нормални повеќе, освен внатрепртиската лепачко-плакатска екипа и нивните семeјства)

Предизборно активирани акаунти релевантни колку оние вистински ботови што повремено отвараат теми на англиски за суплементи од кинески сајт.
Saren e Apasies so Zaev e.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651
Левица е битно да не се компромитира, а двојниов паразит кој не убива 30 години, секако ќе прати неколку миниони овде патетично да серат, али тоа го можат само.
Еве дајте една листа на злоделата на Левица и Апасиев и да ја ставиме наспрам делата на ВМРО ДПМНЕ.
(СДСМ не верувам некој уопште да ги есапи за нормални повеќе, освен внатрепртиската лепачко-плакатска екипа и нивните семeјства)

Предизборно активирани акаунти релевантни колку оние вистински ботови што повремено отвараат теми на англиски за суплементи од кинески сајт.
Тука е огромниот проблем кој постоеше уште од времето на груевизмот.
Не дај боже да гракнеш нешто против нивниот водач.
Во тој случај мора да си бот кој шири пропаганда.
Ти не смееш како човек да дадеш критика.Мора да си со некоја намера дојден на форумов.
Абе Берик,Берик...До кога со вакви мизерно стратегии ?
Сум зборувал и ќе зборувам против сите повлијателни партии до сега во државава.

Луѓето во земјава и се приклучуваат на Левица само поради огромното разочарување од Вмро и СДСМ.
Значи пак споредбата е во прашање.

Овој народ тука не го спасува ни Господ, а камоли Апасијата.

Ние веќе живеевме во добар систем кој му обезбедуваше на народот добра егзистенција.СФРЈ.
Што се случи ? Народов ја испосра до коска.Само што почина Тито почна корупцијата.
Тоа продолжи и во осамостојувањето на Македонија.
Зборот ми е,не може народот да го спаси ниедна политичка партија ако не е совесен.

Апасиев се гледа дека е само уште платено пиунче од којзнае која странска држава.
Кој те остава тебе туку така да зборуваш против неолиберализмот на денешницава ?
Шири тука комунистички пропаганди во 21 век.
Дајте бе луѓе молим ви се.
Имам правено многу пати муабет со луѓе од Левица.Да застанеш ти во одбрана на Сталин и на Пол Пот или на Мао и да тврдиш дека тоа било западна пропаганда на капитализмот,треба да си во најмала рака човек што има изгубено контакт со реалноста.
Можам само да замислам на власт кога ќе дојдат такви луѓе што се ќе се случува.
Во 20 век ли ќе се враќаме ?

Последно уредено:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.070
Поени од реакции
9.479
Ти не смееш како човек да дадеш критика.Мора да си со некоја намера дојден на форумов.

Луѓето во земјава и се приклучуваат на Левица само поради огромното разочарување од Вмро и СДСМ.

Бил некад у ВМРО му дале функција каде требало да потпишува нешто, а немал муда и сега е против ВМРО. Може све само не ВМРО тоа е таа приказна, сум ја видел кај многу.
Наместо да го снемаше од лицето на земјава како Лет3 он уште паметен се прави :LOL:

Член од
25 септември 2016
Мислења
827
Поени од реакции
1.031

Ние веќе живеевме во добар систем кој му обезбедуваше на народот добра егзистенција.СФРЈ.
Што се случи ? Народов ја испосра до коска.Само што почина Тито почна корупцијата.
Тоа продолжи и во осамостојувањето на Македонија.
Зборот ми е,не може народот да го спаси ниедна политичка партија ако не е совесен.

Апасиев се гледа дека е само уште платено пиунче од којзнае која странска држава.
Кој те остава тебе туку така да зборуваш против неолиберализмот на денешницава ?
Шири тука комунистички пропаганди во 21 век.
Дајте бе луѓе молим ви се.
Имам правено многу пати муабет со луѓе од Левица.Да застанеш ти во одбрана на Сталин и на Пол Пот или на Мао и да тврдиш дека тоа било западна пропаганда на капитализмот,треба да си во најмала рака човек што има изгубено контакт со реалноста.
Можам само да замислам на власт кога ќе дојдат такви луѓе што се ќе се случува.
Во 20 век ли ќе се враќаме ?
Многу го тупиш со неповрзани муабети, кутриот те читам и се чудам дали ти е потребна лекарска помош или едно поенче две за да можеш да лижеш газе на некој повисок функционер. Патетика си, партиско бот4е.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651
Многу го тупиш со неповрзани муабети, кутриот те читам и се чудам дали ти е потребна лекарска помош или едно поенче две за да можеш да лижеш газе на некој повисок функционер. Патетика си, партиско бот4е.
Еве ја потврдата за оноа што го зборував погоре.

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758
Апасиев не бил ни еден ден власт, така да не му го јадете курот фиромјано северна, не го споредувајте со вашите злосторнички партии и политичари, за нив он моментално е светец.
Муабетите дека бил мал Сталин се забегани на ниво партиска лебарка, а јас искрено посакувам да се точни, односно ако дојде на власт да биде баш како Сталин да ви одземе се што сте украле и да отвори логори за вас во Мариово да кршете камења по жешково онака ради кур ташак и зашто тоа заслужувате мме севернофиромјанско.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651
Апасиев не бил ни еден ден власт, така да не му го јадете курот фиромјано северна, не го споредувајте со вашите злосторнички партии и политичари, за нив он моментално е светец.
Муабетите дека бил мал Сталин се забегани на ниво партиска лебарка, а јас искрено посакувам да се точни, односно ако дојде на власт да биде баш како Сталин да ви одземе се што сте украле и да отвори логори за вас во Мариово да кршете камења по жешково онака ради кур ташак и зашто тоа заслужувате мме севернофиромјанско.
Абе сељак еден манастирски,знаеш ли да претнеш подалеку од фиромјан,северна,северџистан...
Те читам и на други теми,човек со поголема омраза од тебе не познавам.
Оди види што имам пишувано на други теми за Вмро и Сдсм.
Ебате во тоа селаничиштата...
Ај сега модераторите кога веќе не реагираат и јас ќе паднам на исто ниво како вас.

Човек највеќе ќе летне од државава поради народот,малограѓанштината на овој простотилук.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Двајцата добивте казнени поени за навредлив речник, задржете го нивото на дискусија или ќе ве преселам на друг форум.

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758
Абе сељак еден манастирски,знаеш ли да претнеш подалеку од фиромјан,северна,северџистан...
Те читам и на други теми,човек со поголема омраза од тебе не познавам.
Оди види што имам пишувано на други теми за Вмро и Сдсм.
Ебате во тоа селаничиштата...
Ај сега модераторите кога веќе не реагираат и јас ќе паднам на исто ниво како вас.

Човек највеќе ќе летне од државава поради народот,малограѓанштината на овој простотилук.
Не те цитирав тебе ниту те прозвав, како се пронајде погоден од напишаното?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.779
Што и да е Апасиев, каков и да е, смешно, наивно и одраз на немоќ е неговите фалинки да ги ставаме наспрам делата на двеве партии. Неспоредливо е тоа.

На пример:
ВМРО го донсе законот според кој знаме на туѓа држава ќе се вее на наши државни јарболи.
Небитно, важно Апасиев се понаша ко Стаљин.

Или

СДСМ уништи еден куп семјства со "приватизацијата".
Небитно, важно Апасиев нечини, или покварен е, или кој и да ви текнал друг збор, таков лош. Мада уверен сум дека штапските пацови, имаат малку зборови во речникот свој.

Член од
22 април 2021
Мислења
131
Поени од реакции
459
ВМРО-ДПМНЕ го поддржа предлогот на Левица за интерпелација на дезертерот командант Форина

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651
Што и да е Апасиев, каков и да е, смешно, наивно и одраз на немоќ е неговите фалинки да ги ставаме наспрам делата на двеве партии. Неспоредливо е тоа.

На пример:
ВМРО го донсе законот според кој знаме на туѓа држава ќе се вее на наши државни јарболи.
Небитно, важно Апасиев се понаша ко Стаљин.

Или

СДСМ уништи еден куп семјства со "приватизацијата".
Небитно, важно Апасиев нечини, или покварен е, или кој и да ви текнал друг збор, таков лош. Мада уверен сум дека штапските пацови, имаат малку зборови во речникот свој.
Точно.
И никој не вика дека не е така.
Ама каква врска има тоа со критиките спрема Апасиев ?
Значи никој не смее да го критикува Апасиев само поради тоа што ВМРО и СДСМ биле катастрофални ?

Ги гледате ли бе како се понашаат следбенициве на Левица ?
Ништо се нема сменето во партискиот полтронизам.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.779
Точно.
И никој не вика дека не е така.
Ама каква врска има тоа со критиките спрема Апасиев ?
Значи никој не смее да го критикува Апасиев само поради тоа што ВМРО и СДСМ биле катастрофални ?

Апасиев е одамна на сцена и има пратеници. Дејствува.
Одамна се деси тоа кога му киднаа од партија заради тоа што се понашал ко Стаљин. Уопште не е нов лик и далеку од тоа дека не требало да се критикува.

Но, како случајно, баш сега пред локални се појави купче критичари на неговиот карактер. Баш сега.
Некој би помислил дека станува збор за sleeper акаунти на Кајгана инасталирани од ВМРО и СДСМ, кои никнуваат пред избори, ги празнат цревата на форумот и хибернираат до следните избори.
Автоматски споено мислење:

И?
Која ти е поентата во контекст на избориве?

Да си гласаме за ВМРО и СДСМ? Да го баталиме дека бил онаков? Тоа е доволно пак како попчиња да си гласаме за џелативе два или пак за некој нивни привезок.

Не знам ја за друга партија, која не е отворено или тајно сојузник и соучесник на СДСМ и ВМРО.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.651
Апасиев е одамна на сцена и има пратеници. Дејствува.
Одамна се деси тоа кога му киднаа од партија заради тоа што се понашал ко Стаљин. Уопште не е нов лик и далеку од тоа дека не требало да се критикува.

Но, како случајно, баш сега пред локални се појави купче критичари на неговиот карактер. Баш сега.
Некој би помислил дека станува збор за sleeper акаунти на Кајгана инасталирани од ВМРО и СДСМ, кои никнуваат пред избори, ги празнат цревата на форумот и хибернираат до следните избори.
Автоматски споено мислење:

И?
Која ти е поентата во контекст на избориве?

Да си гласаме за ВМРО и СДСМ? Да го баталиме?

Не знам ја за друга партија, која не е отворено или тајно сојузник и соучесник на СДСМ и ВМРО.
Јас на форумов ги имам критикувано сите партии.Тоа што сум се активирал токму сега е чиста коинциденција.Дај боже да ме познава некој од форумов па да го потврди тоа.
Во Македонија има еден тон луѓе што го критикуваат и Апасиев и сите останати партии.
Не сме сите партиски пропагандисти.

Овоа скрос наликува на паранојата почната од Груевизмот.Дури и побрутална можеби.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.779
да де
и ја реков дека е коинциденција (случајност)

Kajgana Shop

На врв Bottom