ne obracam paznju na to,nisam takav tip.Ovo je prvi put da sam usao sa nekim u raspravu,mada nisam imao namjeru ni sada.
Ma ne sekiraj se,znamo kako sve ovo funkcionise.Zato i opstajemo ovoliko.Kako je ono bilo nekad kod pojedinaca ..ziveo kralj..,a mi smo i dalje ovde svoji i ne promenjeni.
individualna stvarmoj potis je balji haha
Автоматски споено мислење:
najbolji skener za višekonecijske liste je ZNANJE .. tako se vade najbolje.. to su najbolji skeneri. znanje iskustvo povjerenje i imati nekog ortaka da skupa razmjrnjujete iskustva
prvo trebaš biti ČOVEK, da daš sirotinji iako ih ne znaš, tu se ogleda veličina, ako on to ne poštuje pa uništi ili je glup ili šićardžija, ali to već nije Tvoj problem, Ti ćeš i onako sebi uvek naći drugu stvar,.To sigurno znam. Ima Goxy, Dadoxy, MusaM, Kljuki,Whyte Spirit.........i izvinjenje svim ostalim, malo je mesta, koji će dati bezuslovnoEto o ovom kolega prića.. Ponaša se kao da je njegovo.. I kako da radi.. Ladno sjebe listu s više konekcija.. Ujedno je ta lista u sf vip plejeru.. Znaći jednim udarcem sjebo dosta ljudi.. Eto i sad je sretan.. Tko zna koji mu je drugi nik i tko je.. Zato sam i prstao djelit, samo ljudima koje dugo znam dam a naćin za neke stvari nebi ni lud rekao..
a šta misliš koliko njih da ne kažem nas ima dosta toga, i raznih fela?bezuslovno daje onaj, koji ima toga na tone
Ogorelice,postujem te i nisam imao rasprave sa tobom da ne shvatis ovo tako ali kako mozemo znati da je neko sirotinja,sve su ovo virtuelna prijateljsta.Istina puno pomaze iskustvo i staz u ovome ali uvek ovo ali...Drugo,jeste da nije moj problem ali jeste problem svih onih sa kojima sam delio,ne volim ono kojima sam delio.Znaci neko ko je glup mu daje za pravo da lisi zadovoljstva gomilu ljudi hmm...mislim da ce pre biti pakost nego glupost.individualna stvar
Автоматски споено мислење:/
Prvo trebaš biti ČOVEK, da daš sirotinji iako ih ne znaš, tu se ogleda veličina, ako on to ne poštuje pa uništi ili je glup ili šićardžija, ali to već nije Tvoj problem, Ti ćeš i onako sebi uvek naći drugu stvar,.To sigurno znam. Ima Goxy, Dadoxy, MusaM, Kljuki,Whyte Spirit.........i izvinjenje svim ostalim, malo je mesta, koji će dati bezuslovno