Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.930
Поени од реакции
40.975
Почна анти-кампањата против Левица.

Убаво си кажа Васко, у таа партија ништо не се знае што се дешава, како Северна Кореа да сте, ама па и не ме чуди, идеологијата е таа истата.

Од друга страна, убаво е да се слушне и другата страна, доста ја слушавме страната на Димче само. :icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.938
Поени од реакции
50.758
Ахх, да, Васко Ефтов. Човекот на кој стратезите од ВМРО му ја доверија задачата да им го води единствениот медиум, и кој, на крај, мајсторски им ја киднапираше публиката и им ја сврте против нив. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Последно уредено:
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.930
Поени од реакции
40.975
Ахх, да, Васко Ефтов. Човекот на кој стратезите од ВМРО му ја доверија задачата да им го води единствениот медиум, и кој, на крај, мајсторски им ја киднапираше публиката и ја сврти против нив. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Васе дупли шпиун. :icon_lol:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Убаво си кажа Васко, у таа партија ништо не се знае што се дешава, како Северна Кореа да сте, ама па и не ме чуди, идеологијата е таа истата.

Од друга страна, убаво е да се слушне и другата страна, доста ја слушавме страната на Димче само. :icon_lol:
Како е идеологијата иста само не ми е јасно. Што да кажеме тогаш за идеологијата на сите балкански лидери досега?
Еве денеска пак издвојуваа победа за законот за државјанство.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.930
Поени од реакции
40.975
Како е идеологијата иста само не ми е јасно. Што да кажеме тогаш за идеологијата на сите балкански лидери досега?
Еве денеска пак издвојуваа победа за законот за државјанство.
Комунист си е комунист, дали у Северна Кореја, Северна Македонија или у гроб.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Комунист си е комунист, дали у Северна Кореја, Северна Македонија или у гроб.
Исто може и за капиталиситите да се каже, досега се променија уште овие останаа да им се даде шанса, после секако нема веќе шанси за ништо.

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758
Незнам што уопште Апасиев се замара, седи си у парламент лапај плата, лапај патни трошкови, направи коалиција тендерче ово оно, биди си раат, не вреди за севернифиромјани, и онака на крај грото од оние кои гласат ќе го дадат гласот на сдс-дпне.
Или можеби па грешка сум, па конечно Македончето ќе порасне во Македонец?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Другата страна е страната на Заев и страната на Мицкоски. Сме ги изнаслушале 30 години тие две страни и затоа ни е сега многу убаво.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
На Твитер нешто хехенца за Апасиев и Партизанска има?

Ауу чекај чекај тука многу материјал има
го нудел половиот орган за дегустација
излегол од под маса завиткан во чаршаф...

Последно уредено:
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.844
Поени од реакции
12.098
Не ми е јасно како шизофренава курва која има милион пати сменато страни и ставови е се уште релевантен и има толкава публика. Загрижувачки е тоа што куртонов се уште има релативно голема публика, 26 000 views за неполн ден е вознемирувачка бројка и добар показател колку е глуп народов и се уште незрел.

А и многу се глупи дискусиите левица-десница, капиталист-комунист во државава ко божем кај нас постојат партии со идеологии. Две банди 30 години сложно не крадат, корупција и криминал на највисокот ниво, правната држава ја имаат сведено на ниво на Бангладеш, ама ние ќе дискутираме за идеологии, левици, десници, ќе правиме „културна војна“ на која се палат ретардирани Амери и западњаци.

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.798
Поени од реакции
8.542
Јас не разбирам овој типов во емисија која му е целта на крај. Да го поништи неговото бркање од партијата и да биде поништена одредена одлука каде што сите што се основачи биле претворени во дел од пленумот ( делегати)? А и дека при легализацијата излажале околу тоа дека 540 луѓе биле физички таму, и дека биле само околу 100.

Ако ова требало да им биде некаков офанзивен волеј и не можеле да најдат ништо подобро од ова, тогаш смрди на очај.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Да, пак ќе гласам за ВМРО и СДСМ што буквално не убија овие триес години, само затоа што Апасиев се понашал ко Стаљин у партија.
Минорна тривијалност у споредба со досега направеното и стореното од страна на СДСМ и ВМРО.

Kajgana Shop

На врв Bottom