Зошто сте сами?

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Значи ако потекнува од мало населено место, тогаш не смее да има било какви стандарди. Јасно!
Ова е точно, јас сум од мало место и иам субстандардни...стандарди. :(

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Koga sakash kazi da se teleportirame u selo na edno vikendce?
Види ти ја неа, она како само тоа префинето, индиректно кажува зошто е сама. Затоа шо во урбанизмот модерен, наричито скопски меѓу таа збуњена толпа луѓе таа се осеќа сама. :bravobe:

Ја сум веќе телепортиран у фино природно окружење, дебела сенка, у близина река.
Да ти пратам ментални координати па ако се снајдеш бујрум.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Govinda bijons ja sakash?!
Види ти ја неа, она како само тоа префинето, индиректно кажува зошто е сама. Затоа шо во урбанизмот модерен, наричито скопски меѓу таа збуњена толпа луѓе таа се осеќа сама. :bravobe:

Ја сум веќе телепортиран у фино природно окружење, дебела сенка, у близина река.
Да ти пратам ментални координати па ако се снајдеш бујрум.
Drug pat ajde ladise i za mene :( edna ladna bira i za men :ајнапиво::pivo2:
Автоматски споено мислење:

За грав ќе најдеш, за зелник тешко
Da ne se falam ali kakva burek pita so sirenje naprai pred malce foto u pp. spremna za mazenje so site saltanati 50/50 uste toj da saka.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.053
Поени од реакции
9.431
Samo mani da se naogjalo i posle zosto sami. A ko bozem na nekoj do pita mu e dojdeno ali aj. Moze neznam da sukam ama zatoa ne znam ni nisto drugo da praam :(
Pa/ke sprzam tikvicki na toplovo se za ljubov :)
Ти да отидеш да ти забајат, покрај сите овие способности и пак сама....мора да е некоја магија.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Најтешко е денеска да најдеш некоја што грав ќе ти свари :(
Кај бе најде ти граф сега на 50 степени да јадеш? Освен харикири ако имап на ак'л!
Govinda bijons ja sakash?!

Drug pat ajde ladise i za mene :( edna ladna bira i za men :ајнапиво::pivo2:
Автоматски споено мислење:

Da ne se falam ali kakva burek pita so sirenje naprai pred malce foto u pp. spremna za mazenje so site saltanati 50/50 uste toj da saka.
Дена душо, цел форум знае, само ти нипо незнаеш. Дека јас не сакам само една жена.
The more the merrier (што више то боље) да не се мачеш на гугл транслејт.
Наварно дека и Бијонс си ја сакам како и останатите во полигамната комунка моја.

Kajgana Shop

На врв Bottom