Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 7.594
Ова е точно, јас сум од мало место и иам субстандардни...стандарди.Значи ако потекнува од мало населено место, тогаш не смее да има било какви стандарди. Јасно!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е точно, јас сум од мало место и иам субстандардни...стандарди.Значи ако потекнува од мало населено место, тогаш не смее да има било какви стандарди. Јасно!

Prevod?Ова е точно, јас сум од мало место и иам субстандардни...стандарди.![]()
Дека иам разочарувачко ниски станарди.Prevod?
I jas istoДека иам разочарувачко ниски станарди.
i pak nisto abe toa do zvezdata e ne e do nas.Види ти ја неа, она како само тоа префинето, индиректно кажува зошто е сама. Затоа шо во урбанизмот модерен, наричито скопски меѓу таа збуњена толпа луѓе таа се осеќа сама.Koga sakash kazi da se teleportirame u selo na edno vikendce?

За грав ќе најдеш, за зелник тешкоНајтешко е денеска да најдеш некоја што грав ќе ти свари![]()
Drug pat ajde ladise i za meneВиди ти ја неа, она како само тоа префинето, индиректно кажува зошто е сама. Затоа шо во урбанизмот модерен, наричито скопски меѓу таа збуњена толпа луѓе таа се осеќа сама.
Ја сум веќе телепортиран у фино природно окружење, дебела сенка, у близина река.
Да ти пратам ментални координати па ако се снајдеш бујрум.
edna ladna bira i za men 

Da ne se falam ali kakva burek pita so sirenje naprai pred malce foto u pp. spremna za mazenje so site saltanati 50/50 uste toj da saka.За грав ќе најдеш, за зелник тешко
Не ги бива ни за обичен бел грав, да не правам муабет за комбинации со ребра....зелник е веќе сци-фи.За грав ќе најдеш, за зелник тешко

Sex a nisto?!Најјаки се оние што бараат партнерот да има све на светот а тие единствено што имаат да стават на маса е излитен секс.![]()

Ништо не прајме ако незнајш да сукаш.Da ne se falam ali kakva burek pita so sirenje naprai pred malce foto u pp. spremna za mazenje so site saltanati 50/50 uste toj da saka.
Samo mani da se naogjalo i posle zosto sami. A ko bozem na nekoj do pita mu e dojdeno ali aj. Moze neznam da sukam ama zatoa ne znam ni nisto drugo da praamНишто не прајме ако незнајш да сукаш.

Ти да отидеш да ти забајат, покрај сите овие способности и пак сама....мора да е некоја магија.Samo mani da se naogjalo i posle zosto sami. A ko bozem na nekoj do pita mu e dojdeno ali aj. Moze neznam da sukam ama zatoa ne znam ni nisto drugo da praam![]()
Pa/ke sprzam tikvicki na toplovo se za ljubov![]()
Кај бе најде ти граф сега на 50 степени да јадеш? Освен харикири ако имап на ак'л!Најтешко е денеска да најдеш некоја што грав ќе ти свари![]()
Дена душо, цел форум знае, само ти нипо незнаеш. Дека јас не сакам само една жена.Govinda bijons ja sakash?!
Drug pat ajde ladise i za meneedna ladna bira i za men
Автоматски споено мислење:
Da ne se falam ali kakva burek pita so sirenje naprai pred malce foto u pp. spremna za mazenje so site saltanati 50/50 uste toj da saka.