Зошто сте сами?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.999
Поени од реакции
24.019
Очекуваат принц на бел коњ, а самите потекнуваат од Дељадровце, Горно Којнско и Смојмирово...
Ова е многу глуп стереотип. Ако е од Дељадровце значи тапа пичка е.
Ние во генерација најубава ни беше една од Мралино. Топ девојче, увек средено, и многу покул од тие од градските средини.
Што па она е крива што можеби нејзините толку имале и таму успеале да се населат? Башка што некои преферираат да живеат малце на страна од Скопје.
А чим ти си и пишал а си знаел дека е од Дељадровце не ти сметало на почеток, туку откако те одјебала. Еми това не е добре обаче. Това е комплекс.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.517
Поени од реакции
11.487
Ако го игнорираш или блокнеш курва дигната.
Ако си фина, си го чуваш за не дај Боже. :D

Мажи што ви е, да не станавте жени преку ноќ?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ирелевантно е тоа, ...:)
Аоо буразерче и ти разочараваш, трескаш глупости само ради маабеето со докторицата.
Форумо е кафиќ или дискотека па да се преставувам фино и вештачки. Воа е форум јеботе анонимен релативно. А другарка ти оти и клилкнало у главата дека сум и се пуштал тогај ме нашпионира дека имам бек ап јузер кој си го користев коа овај ми беше на одмор.
И го знаеја само со тие шо се пишев ЛП. И откако она го спомна на тема, за 15 мин Илуминос ми пиша и тоуку. Ето и ти си потенцијален шпијон. Затоа и ти одат маабетите со докторката, на иста фнерфенција сте. Ти ако немаш попаметна работа остави ги и коските на тастатура пишувајки фииини маабети со исфрустрирани докторки и други....
...Туку глеам ногу офтопик се забегало. Ти не си сам, па нека пише другарка ти Зошто е сама?

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.815
Поени од реакции
2.361
Значи зависи од вашето понашање што ќе си добиете назад.
Ако пишеш zdravo mace lele jaka noga drzis auff da se vidime, се разбира дека никоја нормална нема да врати, па била и од Ропатово село. И се разбира дека одма на блок ќе идеш.

Зарем мислиш дека сите машки така пишуваат како што напиша погоре? Нивото на комуникација ми е исто како на форумот, без разлика дали разговарам со некој од спротивниот пол или од истиот пол. Ама никогаш прв не сум пишал, затоа што не сакам некој да си го билда егото и да ме влече за нос. И оваа фраза која ја напиша погоре, ја пишуваат оние што едвај средно завршиле и една проста реченица им е тешко да напишат.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.644
Поени од реакции
9.929
Зарем мислиш дека сите машки така пишуваат како што напиша погоре? Нивото на комуникација ми е исто како на форумот, без разлика дали разговарам со некој од спротивниот пол или од истиот пол. Ама никогаш прв не сум пишал, затоа што не сакам некој да си го билда егото и да ме влече за нос. И оваа фраза која ја напиша погоре, ја пишуваат оние што едвај средно завршиле и една проста реченица им е тешко да напишат.
Секако дека само тие.
Ете мене ми пиша прв :)
А еве да речеме дека ќе пишеш ти прв. И што ќе напишеш? Здраво? И ќе чекаш или да врати или да те изигнорира?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Говинда, си фатив дечко може мирно да спиеш сега.
Еее фала Богу. Сеа можам на раат да се одјавам од кајгана. Откако ке си се испратам со другарчињата тука и откако медитативно ке установам дека стварно неси сама.
Дај Боже да не си сама. Не е здраво една жена да е сама. Не ради нејзе, туку ради сите околе неа на радиус од 100 км, а особено на форуми и соц мрежи тоа суптилно влијание е најопасно.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.644
Поени од реакции
9.929
Еее фала Богу. Сеа можам на раат да се одјавам од кајгана. Откако ке си се испрфатам со другарчињата тука и откако медитативно ке установам дека стварно неси сама.
Дај Боже да не си сама. Не е здраво една жена да е сама. Не ради нејзе, туку ради сите околе неа на радиос од 100 км, а особено на форуми и соц мрежи.
Ај жити се замини веќе еднаш и не цмиздри веќе на сите теми.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Значи зависи од вашето понашање што ќе си добиете назад.
Ако пишеш zdravo mace lele jaka noga drzis auff da se vidime, се разбира дека никоја нормална нема да врати, па била и од Ропатово село. И се разбира дека одма на блок ќе идеш.
Е да знаеш, тие таквите што пишуваат ко у твојот пример највеќе ќаруаат женски :D

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ај жити се замини веќе еднаш и не цмиздри веќе на сите теми.
Еее а замисли, само шо сакав прв да ти пишам и да ти го набилдам егото и да ме повлечеш за нос пошо ме чеша малце! Сеа веќе нема да биде тоа тоа. БТЊ а ти зошто си сама?
Па ке спомнам, барем на еден офтопикм еден он да има!

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
И го знаеја само со тие шо се пишев ЛП. И откако она го спомна на тема, за 15 мин Илуминос ми пиша и тоуку. Ето и ти си потенцијален шпијон. Затоа и ти одат маабетите со докторката, на иста фнерфенција сте. Ти ако немаш попаметна работа остави ги и коските на тастатура пишувајки фииини маабети со исфрустрирани докторки и други....
...Туку глеам ногу офтопик се забегало. Ти не си сам, па нека пише другарка ти Зошто е сама?
Секој може(ше) да го поврзе лошиот српски на уфилманиот "заводник" Дон Жуан со...Говинда.

Ти викам, пристапот ти е погрешен, и да мислиш дека никаде не си погрешил, верувај дека некаде си погрешил. Затоа 7 години туркаш еден ист наратив. Прво почни со една стабилна врска, па после мисли си и на полигамија. Вака си само со стапот во рака. :D

За мојот однос само ПП, не тука, но јас и се турив од досадување за сите можни теми и остана максимално фер со мене. Така да...проблемот е само до тебе. :D

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.966
Поени од реакции
25.555
Или ќе пишеш, ќе прочита и нема да враќа или ќе ти враќа роботски, да/не/не знам одговори со што ти убива желба да продолжиш повеќе. А такви максимум трпам ден или два и после нек си ебе матер.

Очекуваат принц на бел коњ, а самите потекнуваат од Дељадровце, Горно Којнско и Смојмирово...
Значи ако потекнува од мало населено место, тогаш не смее да има било какви стандарди. Јасно!

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.815
Поени од реакции
2.361
Секако дека само тие.
Ете мене ми пиша прв :)
А еве да речеме дека ќе пишеш ти прв. И што ќе напишеш? Здраво? И ќе чекаш или да врати или да те изигнорира?
Со мене кога започнувале разговор било со реченицата:Здраво како си и што правиш? И претпоставувам дека и јас така би започнал. Иако претпоставувам дека личноста ќе праша која е причината поради која сум и пишал порака или пак како што напиша само ќе ја игнорира пораката. Од друга страна глупаво ми е да започнувам разговор со рандом личност на ваков начин .Споменав дека не преферирам да комуницирам виртуелно, оти до сега сум налетувал на тешки манипулатори. Многу подобра слика можам да изградам за личноста ако ја сретнам во реалноста. Инаку јас сум свесен дека ќе ме игнорираат, затоа што и јас да сум на нивно место не би започнал разговор со некого кого не го познавам. Ова го научив од досегашното искуство.

Kajgana Shop

На врв Bottom