Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav! Kako doči do informacije o listi ako ne dozvoljava «panel_api.php»? Lista inače radi.

1. Zamijeni panel_api.php sa get.php bez onog _plus na kraju, samo sa &type=m3u i posle listu pusti u IPTV Stream Checker by KiddaC ili IPTV-AccuontInfo by salezli. Trebalo bi, da ti pokaže tražene informacije.
Ako to ne radi, onda:
2. Otvori SF VIP Player, ubaci listu, pokreni neki kanal te na tastaturi pritisni slovo A. Gore lijevo trebao bi vidjeti informacije o listi.

3. Sve ovo je več napisano, više puta. Pomoču tražilice bi se ti odgovori pronašli za minut, dva. Ali znam, lakše je ponovo pitati nego potrošiti nekoliko minuta "dragocjenog" vremena za traženje, zar ne... ;)

1. Zamijeni panel_api.php sa get.php bez onog _plus na kraju, samo sa &type=m3u i posle listu pusti u IPTV Stream Checker by KiddaC ili IPTV-AccuontInfo by salezli. Trebalo bi, da ti pokaže tražene informacije.
Ako to ne radi, onda:
2. Otvori SF VIP Player, ubaci listu, pokreni neki kanal te na tastaturi pritisni slovo A. Gore lijevo trebao bi vidjeti informacije o listi.

3. Sve ovo je več napisano, više puta. Pomoču tražilice bi se ti odgovori pronašli za minut, dva. Ali znam, lakše je ponovo pitati nego potrošiti nekoliko minuta "dragocjenog" vremena za traženje, zar ne... ;)
Lepo je kad neko odluci pokusati pomoci,ali zasto se osecam tako ne prijatno dok citam tvoj post. Zar ne..... ;)

Ako to ne radi, onda:

Hvala na tvom odgovoru.Znam za takvo traženje informacije o listama. Ali meni na «panel_api.php» odgovori server :«ne razumem sta očete» pa sam mislio da možda postoji koji drugi izraz umesto :«panel_api.php»

Uba
Hvala na tvom odgovoru.Znam za takvo traženje informacije o listama. Ali meni na «panel_api.php» odgovori server :«ne razumem sta očete» pa sam mislio da možda postoji koji drugi izraz umesto :«panel_api.php»
Ubaci listu u smartres iptv app i odi na accaunt info pa ćeš vidjeti sta te zanima

Tur de France некој добар линк да не кочи?

Ima li ko IPTV Stalker Player Pro-mod 64bit ???????
za Android box da se koristi MAC bez prob.

Сакам да купам листа за iptv smarters со повеќе конекции

Pozz svima!!!
Zamolio bih Ako neko ima nalog viska IP Vanish
Hvala unapred

Сакам да купам листа за iptv (x tream codes) со повеќе конекции ако продава некој нека ме контактира во порака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom