- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.041
- Поени од реакции
- 6.518
Што бре оговарање, ова се случки на јавно место, законски недозволиви но поради политичка коректност несанкционирани (замисли стрејт пар да се секса на сред бел ден на улица, има да ги поапсат док си реко кекс) и прилично графички опишуваат за што се "борат' педерастите.Те пали „машкоста“ кај тебе да ги навредуваш луѓето кои се геј, затоа им се опна на мажите, што кај ќе им влегувало, излегувало...
Реално се гадиш од сето тоа...
Не си имал анален секс по се изгледа со девојката/жена/рандом девојка која ти се допаѓа - затоа повраќаш тука и со омраза дрдориш сешто...
Диши малку, рековме дека сексот не е за по улица ниту пак разните фетиши кои не палат сите нас... разгледај наназад. Зборувавме за ова.
Рековме и дека можно е вакви луѓе да се уфрлуваат за ефтини пари на такви паради само за да направат сцена како сите се ете вакви... стари, со чудни фетиши и ако добијат нормални права како сите нас - ете ова ќе се случува по улица
Исто како на партиски протести кога долетуваат луѓе со маски...
Ама не знам каде си тргнал со вакви муабети? ВО парк, на клупи со друштво ќе оговараме геј луѓе и како тие мора да умрат инаку отиде светот, нема кој да раѓа и создава деца...
Боговите ќе создаваат што се грижиш ти за светот... не знаеш утре што ти следува, не пак за 1000 години од сега.
Само омраза читам и навреди од твоја страна... ок, разбравме не сакаш геј луѓе, не заслужуваат ништо... наше е да ти покажеме дека не може да исчезнат, не може да ги сокриеме, ќе мора да се навикнеш да гледаш по некој геј пар како се држи за рака, се бакнува и шета дете кое ќе се вика Никола, а родителите Маја и Сања
Секако нели мал процент на луѓе се геј... шансите да видиш таков во парк или на плоштад се минимални... скоро и да не постоиш за нив, што се грижиш
Био-еволуциски сме условени да се гадиме од хомоеротизам, тоа што општествата истураат куп пари (кои би можеле да се употребат на друго место), куп медиумски простор и пропаганда за да луѓето не реагираат одбивно на двајца токмаци кои се мочаат во уста еден на друг на сред бел ден, на сред улица, пред минувачи, жени деца, јебеш га, ете на некои како тебе не им е грозно тоа.
Да се уфрлуваат? Што ти е тебе бре? Не сакам да го постирам цел сајт тоа е невидена грозотија, буквално ИЛЈАДНИЦИ хомоси се сексаат или мастурбираат или прават срања на сред бел на сред улица, појак репрезентативен примерок не може да се замисли. Нема bad apples, нема платени од масоните, све е отидено.
Не сум жена и не знам особено многу за лезбејки, нит ме интересираат, освен фактот што нивните врски и бракови биле со најмногу психо-физичко насилство и изживување.
Точно, Sejo se gnusa analnog seksa, досега не ми фали ништо, а не верувам ни отсега, нит ми било тоа интересно некогаш. Секој со своето