Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Историјата зав'рши веке. Земав указ има страшно многу луге брзо дават укаЗ. Кои е со постојано пребиваване влиза веднага . Нема списоци полицаецот го зема списокот и го скина идете порано за место . Успев на сите .

Некој во скоро да сменил мк во бг возачка ?Ако сменил контакт од посредник што може да ја заврши цела процедура за промена на возачка благодарам

Дали некој деновиве е биден во конзулатот во Битола, каква е ситуацијата дали има многу гужва, дали ќе може да се заврши работа?

Kolku vreme cekase za da zakazish za intervju
058 058 555 од мобилен вака свртив и кажав да ми закажите интрвју за Бугарско државјанство. Само тоа после 9 сабајле, пробај неколку пати и повикот е 50 денари од минута

Добар ден, имам 21 година, немам никакви бугарски документи, ме интересира дали вреди да бркам работа за бугарски пасош, дали сега е потешко? Презимето ми завршува на ски и спремен сум да чекам 4-5 години, дајте број од некој посредник.
Благодарам.

Да се пофали некој, можеби вака да не почести со Указ?
Убаво би ни дошла една еуфорија и многу позитивна енергија, солзи радосници и сите ќе правиме пикник пред Министесртво кога ќе подигаме државјанство.

Убаво би ни дошла една еуфорија и многу позитивна енергија, солзи радосници и сите ќе правиме пикник пред Министесртво кога ќе подигаме државјанство.
Jas celo vreme gi proveruvam prepiskite 136/2019 i 998/2019 zosto tie treba da se vo slednite ukazi ama uste se na polozitelno.

Cul te gospod

Добар ден, дали може некој да ми каже на која е маил адреса треба да се испрати молба за удостовението да биде испратено во Амбасада.
Дали има некој искуство да сподели и да ми помогне?
Ви благодарам.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Здраво, треба да си ги обновам пасошот и личната карта. Треба да закажувам термин или може да одам директно во амбасадата во СК?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom