Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 2.829
- Поени од реакции
- 6.435
СА СА СА СА САСА СА СА СА! СААААА!!!!
ааааааааа знам што сака Хепта, чекај да побарам тука имам нешто специјално за него!До Смрт.
Не до крај... реков до Смрт! Не постои крај, не постои бездна која ќе ја спречи мистичната венчавка на душата која бара искуство на Земјата!
...ова од другата просторија од кафаната каде гледаат фудбал!СА СА СА СА САСА СА СА СА! СААААА!!!!
Знаеш кога ќерката не Светле правеше роѓендан, Цеци сентиментално кажа дека цела Србија е поканета - јер Српска Мајка....ова од другата просторија од кафаната каде гледаат фудбал!
Не си далеку од вистината со ова дипломава, иако изгледа „смешно“... го нема Хепта, не го викам веќе (цитирам) ама му го најдов сертификатот паднат од неговите папки, Хеееееееееееееееептаааа, повели!
Не си далеку од вистината со ова дипломава, иако изгледа „смешно“
И многу ја направивте кафанска оваа работа, слабо мистицизам и мистици...
Дури ниту шеги нема поврзано со сето тоа... ништо, си одам...
Сине, извини бев у комшилак глеавме футбал узпат со пивцето.8 страни за 2 дена, а ние сеуште ќе се чудиме зошто ги толерираат.
Букет (цвеќе) , на некој модерен сленг - букаке.шо е тоа?
Терај магарето братучед,а со тебе и сите останати што имате лупнато на темата,заклучно со отварачот.!На оваа тема - кафана + мистерија, тополо ја препорачувам книгата:
Turbofolk - Soundtrack zum Zerfall Jugoslawiens
Турбофолк - Саундтракот на уништувањто на Југославија
од германската авторка Sonja Vogel.
Германската авторка нурнува на мистично патување во предгардијата на Белград, каде во локалните кафани, посебно во тие од населбата Земун - се спрема нешто големо (а мало) и злобно.
Буразерче, срамота е воа шо го збореш, али се ми се чине на мене дека ти си гладен ногу па затоа си нерасположен. Али пошто си ти боем плашам се дека нема со шо да те послужам.Терај магарето братучед,а со тебе и сите останати што имате лупнато на темата,заклучно со отварачот.!
Абе еден да видев аман,што има поминато целодневен престој или што се разбира од кафани у.п.м.
Боље у канта да иде ова го сметам како провокација
Не знам Говинда,само ми е технички јасно дека вија погрешно го дефинирате термино кафана или крчма или таверна.Буразерче, срамота е воа шо го збореш, али се ми се чине на мене дека ти си гладен ногу па затоа си нерасположен. Али пошто си ти боем плашам се дека нема со шо да те послужам.
У ваа мистична кафана служеме само вегетарјанска храна.
Питаме те ај.Шо слушаш ти у кафана? Сериозна мртва музика ли?Не знам Говинда,само ми е технички јасно дека вија погрешно го дефинирате термино кафана или крчма или таверна.
Там немате стаж ни 0.5% од мене.
Мош ќе речеш кој сте „Вија"?
СИТЕ,на темата,едино Џонтра мош има некое искуство,вака от прва.
Тија Цеца Меца,дома ќе си ги слушате.
Питајте ги Бодлер и Алан По шо слушале по кафаните(умрени се ај )
Питајте ме и мене и ја сам умрен,ама не до тоуку како нив
Pink Floyd,Говинца бате,а со вај Хепцата,шом ги брише коментарите толку насилно,ќе му препорачам да иде у кооперација и да го осете укусо на ваѓетичката со месен нарезак и чачакалици дават тамПитаме те ај.Шо слушаш ти у кафана? Сериозна мртва музика ли?