- Член од
- 19 јули 2020
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 2
prvo ke ni kazes so kakvi dokumenti imase podneseno koj broj na ukaz si i sve okulu pa ke dobies infozdravo, dali moze da se podigne drzavjanstvo od sofija bez zakazuvanje spored ova na slikata. pozdravПрегледај го приврзокот 298548
potvrda od strumica, izvodi do 1918 godina, ukaz 67/2021prvo ke ni kazes so kakvi dokumenti imase podneseno koj broj na ukaz si i sve okulu pa ke dobies info
fala sto spodeli info vrati 10tina strani nanazad ke najdes info kako da go podignes direkno u sofijapotvrda od strumica, izvodi do 1918 godina, ukaz 67/2021
1 nedela/5 rabotni dena x200 = 1000 drzavjanstva.![]()
Шест хиляди души чакат за българско гражданство
Шест хилјади души чакат за получаване на б'лгарско гражданство.www.actualno.com
Да, ако има 14 дена после ревакцинација, доколку нема може со брз антиген тест.Zdravo pocetok na april podignav ukaz denes bev vo Sofija imase malku guzva cekav 3 saata pak pdignav ukaz vo MP vec me imalo vo sistem mi rece plavata tetka ti vece vtorpat i rekov da i se pravis budala zemav ukaz za egn podpolni posrednikot mi rece u petok na slikanje pa zdravje ke izvestam do ostanati clenovi so podignale ukaz vo Bitola i Skopje dane cekat neka probat vo Sofija jas od forumiv dozna pozz do site i srecno
Автоматски споено мислење:
Sertifikat so primena vakcina od Sinofarm dali moze da se projde granica
Cestito, od koj datum go zema ukazot i od kade ?Мене сег посредникот ми јави дека ми е енг готов. А јас сакав во петок пак да одам по Указ
Така да мој совет е одите првин до општина, прашајте дали е стигнато писмо, да не чекате џабе пред мп.
Super!!!Zdravo pocetok na april podignav ukaz denes bev vo Sofija imase malku guzva cekav 3 saata pak pdignav ukaz vo MP vec me imalo vo sistem mi rece plavata tetka ti vece vtorpat i rekov da i se pravis budala zemav ukaz za egn podpolni posrednikot mi rece u petok na slikanje pa zdravje ke izvestam do ostanati clenovi so podignale ukaz vo Bitola i Skopje dane cekat neka probat vo Sofija jas od forumiv dozna pozz do site i srecno
Среќно, ако веќе пишува дека си го зел еднаш Указ, можеше да одаш во општина по енг.Zdravo pocetok na april podignav ukaz denes bev vo Sofija imase malku guzva cekav 3 saata pak pdignav ukaz vo MP vec me imalo vo sistem mi rece plavata tetka ti vece vtorpat i rekov da i se pravis budala zemav ukaz za egn podpolni posrednikot mi rece u petok na slikanje pa zdravje ke izvestam do ostanati clenovi so podignale ukaz vo Bitola i Skopje dane cekat neka probat vo Sofija jas od forumiv dozna pozz do site i srecno
Ajdeeeee!!!?Указ 101 положително 26 10 2019
Koga iskoci ukazot?Ajde da se izraduvame site nie sto cekame na polozitelno,i nie posle da si pomineme u Sofija cela proceduraУказ 101 положително 26 10 2019