Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Вирус во компјутерскиот систем на нафтовод и оп ...

Ц, ц, ц... Што им праи Бајден на луѓево, Трамп да беше потус немаше да биде хакиран гасоводот. ;)

Ле ле, кој станал левичар :pos:
Берни ги преобратува еден, по еден, иако губи од нив.

avu9pv53hsy61.jpg

Сега и официјално е никоја и ништо. :love:

Многу ми е мило како Трамп ги силува ова конзервативциве. Сите се станати негови кучки :D

Ете ви ја на вас либералите, вие сте сега по војните. Нејзиниот татко ја туркаше војната во Ирак, па и во Авганистан. Она остана на тие политики на војни и инвазии. Среќа скоро никој не ја сака во самата партија, независно од Трамп.

Полека, но сигурно, гомната се чистат. Следен е Ромни. Лично не верувам дека ќе го загуби сенаторското место, но ќе има противкандидат.

Jas edno vreme zboruvav deka USA ke padne ako im se narushat telekomunikaciite ...wireles. internet. cable TV i sl. Ama gledam eden mal glich i ke se potepaat za kapka benzin.
Rusinot , bivshite chlenki na Istochniot, Balkanecot se naviknati na t.n. "shortage" of goods, i lesno se adaptiraat na dadenite uslovi. Kaj t.n. "exeptional" toa nekako teshko odi.

Ovie bile beter od nas propala paraspur kalakurnica i vukojebina državata na Jenkite. Eden kreten idiot budala Trump si otide, dojde ušte pogolem budala Biden lešot, bože sačuvaj teško na nas so vakvi "strateški partneri" i "golemi prijateli" ko JuEsEj :гомце:

Толку од профилната на Бланко!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom