Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го погодив резултатот, не е 2х0.....
@Acid ,kukuzel,Sanlker,awesome ,invader, Morgan Freeman,true blue,Джонтра Вохохолта, sory men ,се смеете сеуште?
Мрмињо воле, да ти ги ебам Бејтулаи и Костадинов. Прати го тој Костадинов во Ударник Пирава да игра, како таа несреќа заврши на ЕП да игра ццц
Готово е, никако не смеаа третиот гол да го дозвокат. Топ игравме, се гледапе дека само на нафрлувања може да примиме гол и им дозволивме да нафрлаат колку сакаат и да ја имаат топката. Место да ги притиснеме со внесѕвање на Спировски, он го става Костадинов. Абе Мрмињо бееее...
Од куров ќе си каснам, каква шанса пропуштивме.
Правдата е задоволена затоа што првиот гол на ЕП за нас го даде Пандев.
На Арнаутовиќ му посакувам крај ба кариера на наредна утакмица, копиле гнасно...
треба и некој ЈАК да си остаиш за второ полувреме, они Арнаутовиќ го чуваа за второ ...И играчиве беа салата денес, ама тренерот.... без коментар, прва измена костадинов гол ради него примен, втора измена трет гол примен. За греота
Kako be Bardi mizerna utakmica hahah, majmuni si pravese so dvizenje bez topka
Sto da pravi koga ima sport ko zelka na strana kako sto bese Nikolov i 2 minuti mu trebaa da ja stigne cistata akcija za gol
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мрмињо воле, да ти ги ебам Бејтулаи и Костадинов. Прати го тој Костадинов во Ударник Пирава да игра, како таа несреќа заврши на ЕП да игра ццц
Готово е, никако не смеаа третиот гол да го дозвокат. Топ игравме, се гледапе дека само на нафрлувања може да примиме гол и им дозволивме да нафрлаат колку сакаат и да ја имаат топката. Место да ги притиснеме со внесѕвање на Спировски, он го става Костадинов. Абе Мрмињо бееее...
Од куров ќе си каснам, каква шанса пропуштивме.
Правдата е задоволена затоа што првиот гол на ЕП за нас го даде Пандев.
На Арнаутовиќ му посакувам крај ба кариера на наредна утакмица, копиле гнасно...
Ни даде голШто направи Арнаутовиќ?
5 мин не гледав баш тоа сум испуштил