- Член од
- 12 јуни 2021
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 52
Отварачот на темава е вонаби, како што веднаш го прочита.Абе остај...
Мистици, ги мислиш забегани, тие луди![]()
ap/q = √q ap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отварачот на темава е вонаби, како што веднаш го прочита.Абе остај...
Мистици, ги мислиш забегани, тие луди![]()
E. Ја мислам оти постои хаос во инверзумот. И делот со се што може да тргне наопаку ќе тргне наопаку е само протифтежа на човековата тенденција да воспотави што он перцепира како ред(бидејки редот како поим и идеја е самоконтрирачки и е фундаментална компонента на хаосот)Само и only for love енд љубав.![]()
Глеам и ти си ногу трезен.E. Ја мислам оти постои хаос во инверзумот. И делот со се што може да тргне наопаку ќе тргне наопаку е само протифтежа на човековата тенденција да воспотави што он перцепира како ред(бидејки редот како поим и идеја е самоконтрирачки и е фундаментална компонента на хаосот)
Тоа беше фчера за мене. Пола ебана држава сум ја прошетал. Од скопјо до битола, мариово, па потоа преспа, па охрид-кичево-гостивар-домче.Глеам и ти си ногу трезен.
Изволте бууни ракиичка Кафане часте ваа вечер.
![]()
E. Ја мислам оти постои хаос во инверзумот. И делот со се што може да тргне наопаку ќе тргне наопаку е само протифтежа на човековата тенденција да воспотави што он перцепира како ред(бидејки редот како поим и идеја е самоконтрирачки и е фундаментална компонента на хаосот)
Вистинка е бе газда. Изволте за тебе вискенце.Ја па мислев вистинска кафана организирате...![]()
У кафана се точи ракија, не виски. Фејк!Вистинка е бе газда. Изволте за тебе вискенце.
Прегледај го приврзокот 298293
Ај живели.
Прегледај го приврзокот 298294
У кафани немат домашна.У кафана се точи ракија, не виски. Фејк!![]()
Абе воа е не обична кафана. Тука има се. Дури и тоа шо го нема никадеУ кафана се точи ракија, не виски. Фејк!![]()
Има у нашта буразер.У кафани немат домашна.
Ми фали една кајганџиска кафана.Ја па мислев вистинска кафана организирате...![]()
Добро дојде Луси. Шо ќе се напиеш?Ми фали една кајганџиска кафана.
Ја осеќав од негаде контра меџик. Еве шо било работа.И...толку бргу пропадна работава....
Дк многу сум радосен за поразов. Силно навивав за македонија да изгуби, не можам да опишам колку ми е мило што изгуби. Толку многу ме преплавија емоции, солзи радосници ми течат река прават се поплавив дома.