Мистична Кафана - За мистици со диплома only

• Креатор на темата Креатор на темата Govinda
  • Време на започнување Време на започнување
Само и only for love енд љубав. :angel:
E. Ја мислам оти постои хаос во инверзумот. И делот со се што може да тргне наопаку ќе тргне наопаку е само протифтежа на човековата тенденција да воспотави што он перцепира како ред(бидејки редот како поим и идеја е самоконтрирачки и е фундаментална компонента на хаосот)

E. Ја мислам оти постои хаос во инверзумот. И делот со се што може да тргне наопаку ќе тргне наопаку е само протифтежа на човековата тенденција да воспотави што он перцепира како ред(бидејки редот како поим и идеја е самоконтрирачки и е фундаментална компонента на хаосот)
Глеам и ти си ногу трезен.
Изволте бууни ракиичка Кафане часте ваа вечер.
:pijani:

Глеам и ти си ногу трезен.
Изволте бууни ракиичка Кафане часте ваа вечер.
:pijani:
Тоа беше фчера за мене. Пола ебана држава сум ја прошетал. Од скопјо до битола, мариово, па потоа преспа, па охрид-кичево-гостивар-домче.
Бев да барам кристали од кварц...
најдов гарнети(и пази ова тек дома сватив дека сум хи нашол) ... и нешто црно можда ......и кристали од азбест..што за среќа не се опасни во оваа форма што ја имам....али не тоа што барав
Така да....хаос дефинивно има....и затоа фчера не се воздржував многу многу

Да не се повторувам, повели.

Ја па мислев вистинска кафана организирате... :(
Вистинка е бе газда. Изволте за тебе вискенце.
wiskey.gif

Ај живели.
ziveli.gif

И...толку бргу пропадна работава....

И...толку бргу пропадна работава....
Ја осеќав од негаде контра меџик. Еве шо било работа. :eek:
Дк многу сум радосен за поразов. Силно навивав за македонија да изгуби, не можам да опишам колку ми е мило што изгуби. Толку многу ме преплавија емоции, солзи радосници ми течат река прават се поплавив дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom