Белорусија

Член од
24 април 2008
Мислења
11.147
Поени од реакции
12.762
Фактор? Ти ми рече комунизмот дека умрел, само ти посочив дека не е, и е директен пример колку настран начин на владеење е, и убаво е што го има. За вака некој вака постмодерни фенси следачи на Марксизам-Ленинизам-Сталинизам да видат во живо колку чини,да им послужи за пример....

Ех, престана едно прашање да поставуваш 565 пати, еве почнуваш друго. Ти одговорив, ама пак поставувај си го...

Дај нека те програмираат таму поинаку, нека ти стават повеќе рам меморија, не мора на секое да верглаш исто па исто.

бтв. и да имам руски тенк под кревет немам гајле, сигурно зарѓан е, неупотреблив. ;)
Ти си тој кој одбива да одговори на прашањата кои ти ги поставуваат, слично како и тоталитарните режими кои толку ги критикуваш, а кои одбиваат да прифатат било каква одговорност за своите политики и постапки.

Имаш ептен заеднички карактеристики со тоталитарните режими, сигурен си дека твоите критики упатени кон нив не се темелат врз твојата одбивност кон нив, туку врз твојата завист бидејќи некој дибек си игра држава врз вистинска територија со вистински луѓе, додека ти си оставен да тролаш на Интернет форум ?

Уште да знаеше што е тоа рам меморија, па можеби ќе научеше нешто.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.364
Поени од реакции
6.047
Ти си тој кој одбива да одговори на прашањата кои ти ги поставуваат, слично како и тоталитарните режими кои толку ги критикуваш, а кои одбиваат да прифатат било каква одговорност за своите политики и постапки.
Море, прочитај назад ти одговорив :) Е сега ако не си задоволен од одговорот, тоа е твој проблем, не мој.
Имаш ептен заеднички карактеристики со тоталитарните режими, сигурен си дека твоите критики упатени кон нив не се темелат врз твојата одбивност кон нив, туку врз твојата завист бидејќи некој дибек си игра држава врз вистинска територија со вистински луѓе, додека ти си оставен да тролаш на Интернет форум ?
И конечно на крајот иако несакајќи, сепак си призна дека дибек си игра држава врз вистинска територија со вистински луѓе. Јас не можев да ги погодам поточно зборовите за бркот..Дибек што си ИГРА држава врз вистинска територија со вистински луѓе. Браво, конечно ја погоди точната формула.

бтв. Да ти беше брз рамот ќе стартуваше побрзо и немаше да верглаш исто прашање....

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.364
Поени од реакции
6.047
А еве ни ги братјата, потомците на Стаљин, како не претставуваат. Еден од најобожаваните јутјубери од Русија, Варламов, си игра мајтап со главниот град Скопје, ајде со тоа, после си игра мајтап со нашето потекло од Александар Македонски, ајде и со тоа, не нарекува славомакедони. Епа, многу не сакале братјава по се изгледа, оти вака културолошки блиску сме биле, сме делеле истории, вака братски низ историјата не поддржувале, не давале на чување кај бугарите.

Автоматски споено мислење:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
А еве ни ги братјата, потомците на Стаљин, како не претставуваат. Еден од најобожаваните јутјубери од Русија, Варламов, си игра мајтап со главниот град Скопје, ајде со тоа, после си игра мајтап со нашето потекло од Александар Македонски, ајде и со тоа, не нарекува славомакедони. Епа, многу не сакале братјава по се изгледа, оти вака културолошки блиску сме биле, сме делеле истории, вака братски низ историјата не поддржувале, не давале на чување кај бугарите.

А имали нешто што не е таачно?

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315

Е готово сеа ги замрзив русите и Русија ради овој некој си бот. БТВ на јутјуб можеш да најдеш стотици слични видеа за историјата, за градов и сл. Мислам и Њујорк тајмс имаше статија за дизниленд Скопје 2014... и сега што ? Војни ќе водиме хахах . Ама сте еј

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.364
Поени од реакции
6.047
А имали нешто што не е таачно?
Не знам, ти ако се чувствуваш како славомакедонец, и ако тоа ти е точно, тогаш ок.
Е готово сеа ги замрзив русите и Русија ради овој некој си бот. БТВ на јутјуб можеш да најдеш стотици слични видеа за историјата, за градов и сл. Мислам и Њујорк тајмс имаше статија за дизниленд Скопје 2014... и сега што ? Војни ќе водиме хахах . Ама сте еј
Не знам, тебе ако не те навредува да те нарекуваат славомакедонец, тогаш пак ќе речам ок... Јас не велам да ги замразиш русите и сл. заради поединец таман работа, но едно е да се исмеваш со архитектура, со ете 2014 Скопје, со дупки по улици итн. А друго е да нарекуваш цел народ славомакедонци...

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Не знам, ти ако се чувствуваш како славомакедонец, и ако тоа ти е точно, тогаш ок.
Не знам, тебе ако не те навредува да те нарекуваат славомакедонец, тогаш пак ќе речам ок... Јас не велам да ги замразиш русите и сл. заради поединец таман работа, но едно е да се исмеваш со архитектура, со ете 2014 Скопје, со дупки по улици итн. А друго е да нарекуваш цел народ славомакедонци...
Небитно видео од некој си небитен лик. Не му придавај на внимание и не се самомалтретирај со разно разни интернет тролови. Шо да ти кажам др ако си се напнал до толку за видеово. Или, расправај се у коментари :D барај днк од швицарска со грците и бугарите хахаха

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.364
Поени од реакции
6.047
Небитно видео од некој си небитен лик. Не му придавај на внимание и не се самомалтретирај со разно разни интернет тролови. Шо да ти кажам др ако си се напнал до толку за видеово. Или, расправај се у коментари :D барај днк од швицарска со грците и бугарите хахаха
Абе се е небитно, што е негативно за нешто што не одговара... :) :) :)

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Абе се е небитно, што е негативно за нешто што не одговара... :) :) :)
Па небитно е, кој бил што бил каков бил у денешно време. Битно е убаво да се живее, парички, ЕУ, фондови... само што па и ЕУ не не сака :( којзнае па и они што се си мислат за нас прљавите од балканот...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.893
Поени од реакции
25.383
pa slavomakedonec e izraz izmislen od zapadot, potocno avstralija, najgolemiot usa sojuznik nadvor od nato.... smeski

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
а ти ако се чуствуваш антички македонец тогаш имаш голем проблем у расудувањето.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.857
Поени од реакции
8.766
а ти ако се чуствуваш антички македонец тогаш имаш голем проблем у расудувањето.
Оти? Секој може да се чувствува како сака, тоа барем во денешно време е бесплатно! Засега :D

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.364
Поени од реакции
6.047
Јас не сум антички Македонец, туку сум САМО Македонец. Ниту сум славомакедонец, ниту северномакедонец..Тоа за мене претставува навреда..Е сега, за тебе ако не претставува тоа ок.

pa slavomakedonec e izraz izmislen od zapadot, potocno avstralija, najgolemiot usa sojuznik nadvor od nato.... smeski
Славомакедонец е израз измислен од грците, која Австралија. Можи да е во Австралија измислен ако го измислиле тамошните грчки гастарбајтери. За друго што е виновен западот? За идењето на Јосиф Стаљин на власт во Русија? За тоа што фати поплава во Берово, со Хаарпот сакаа Берово да го потопат а некни Битола...За друго ?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.893
Поени од реакции
25.383
Јас не сум антички Македонец, туку сум САМО Македонец. Ниту сум славомакедонец, ниту северномакедонец..Тоа за мене претставува навреда..Е сега, за тебе ако не претставува тоа ок.

Славомакедонец е израз измислен од грците, која Австралија. Можи да е во Австралија измислен ако го измислиле тамошните грчки гастарбајтери. За друго што е виновен западот? За идењето на Јосиф Стаљин на власт во Русија? За тоа што фати поплава во Берово, со Хаарпот сакаа Берово да го потопат а некни Битола...За друго ?
mnogu si glup. terminot nikogas NEMASE da vleze vo oficijalna upotreba ako toa ne go napravea politicari na nekoj 3ti zemji posto ako trgnese od grcija ke bea osudeni za rasizam. terminot vleze u upotreba vo juzna avstralija prvo pa potoa i na nacinioalno niv vo aus pa ostatokot na svetot pretezno forsiran od aus anglosaksonci politicari.

Z

zmej gorjanin

Гостин

И што значи тоа "само Македонец"? На географската територија Македонија постоеле луѓе кои збореле грчки и се нарекувале само Македонци, некој може тоа да го протолкува ко крадење на идентитет. Пред едно 150 - 160 години во земјава и тогаш ли сите биле само Македонци? Замисли утре ти текне за наследник на Цезар да се објавиш, ако некој ти рече дека не е така, не значи дека те мрази или кова заговори против тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom