... помислата дека ТИ си „урочена“ е само оправдување на самата кон себе дека нешто натприродно, необјасливо ти се случува, демек „урочена“ од некои сили, а кои? едноставно 15 години познанство и заеднички живот со твојот маж ја доживувате првата препрека на брачна криза, затоа што ти се прашуваш зошто е така, а не мажот тоа значи дека е од негова страна „негативната енергија“ може затоа што маж ти се “гуши“ во бракот и сака малку слобода, може во прашање некоја друга жена во неговите мисли, можеби е веќе во некоја тајна врска со некоја жена... излегувањето надвор едноставно го релаксира , а можеби и заборава на таквата ситуација да кога е со тебе ДОМА ја сака неа, а кога е со неа те сака тебе...едноставно треба да бидеш малку потрпелива и да попуштиш овој период иако можеби си во право во расправиите... тоа што ти пукаат „ламбите“? мислиш сијалиците? едноставно стави лед сијалица! ај да бидеме реални и да го решиме проблемот размислувајќи кон тој правец, а не „урок“, колку се верува во тоа, толку подлабоко се паѓа во таква психолошка криза ширејќи негативна енергија во секојдневието!...So soprugot sme 15 godini zaedno od koj 10 vo vrska a 5 vo brak....sekojdnevni ogromni raspravi koi pocnuvaat od nisto... i toa najcesto koga sme doma, stom izlezeme nadvor situacijata se smiruva a doma stom vlezeme pocnuvameKako nekoja nepodnislivost ima megu nas kako da nemozeme da sme zaedno eden pokraj drug.A predhodno se bese prekrasno, mozno li e da sme uroceni?... ni pukaa lambite
Kako prvo nema nitu edna pricina da se gusi mojot soprug vo nasiot brak niti ima pricina jas da se gusam,kazav i na pocetokot deka nie ne sme imale raspravii megu nas,kako vtoro niti ima nekoj drug ili druga. Toa e provereno istrazeno,normalno deka prvo i na toa sum pomislila no nema takvo nesto ,ako ima vo negivite misli toa e veke nekoja druga i toa bi go otkrila sigurno... помислата дека ТИ си „урочена“ е само оправдување на самата кон себе дека нешто натприродно, необјасливо ти се случува, демек „урочена“ од некои сили, а кои? едноставно 15 години познанство и заеднички живот со твојот маж ја доживувате првата препрека на брачна криза, затоа што ти се прашуваш зошто е така, а не мажот тоа значи дека е од негова страна „негативната енергија“ може затоа што маж ти се “гуши“ во бракот и сака малку слобода, може во прашање некоја друга жена во неговите мисли, можеби е веќе во некоја тајна врска со некоја жена... излегувањето надвор едноставно го релаксира , а можеби и заборава на таквата ситуација да кога е со тебе ДОМА ја сака неа, а кога е со неа те сака тебе...едноставно треба да бидеш малку потрпелива и да попуштиш овој период иако можеби си во право во расправиите... тоа што ти пукаат „ламбите“? мислиш сијалиците? едноставно стави лед сијалица! ај да бидеме реални и да го решиме проблемот размислувајќи кон тој правец, а не „урок“, колку се верува во тоа, толку подлабоко се паѓа во таква психолошка криза ширејќи негативна енергија во секојдневието!
E ajde de pisi. Neso potrsola ti se hrabrosta posle 13 zbora.Zdravo me Maci mene veke poveke od tri godini no Sega sobrav harabrost da pisam
Абе ајде глупости... Сијалиците ти биле лед немало проблем со инсталација и пукале. Иди лечи сеKako prvo nema nitu edna pricina da se gusi mojot soprug vo nasiot brak niti ima pricina jas da se gusam,kazav i na pocetokot deka nie ne sme imale raspravii megu nas,kako vtoro niti ima nekoj drug ili druga. Toa e provereno istrazeno,normalno deka prvo i na toa sum pomislila no nema takvo nesto ,ako ima vo negivite misli toa e veke nekoja druga i toa bi go otkrila sigurno
Nie nadvor od doma koga sme izlezeni sme super nemame raspravii toa se slucuva samo doma.Vo vrska so sijalicite site se led, kazav deka nema ni problem so instalacijata pricinata e nejasna.
15* Изгледа си идел на полагање МатематикаE ajde de pisi. Neso potrsola ti se hrabrosta posle 13 zbora.