Едниот вели да имало укази од ноември би било супер, па се надоврзува овај од декември (шо и порано рече дека НЕМА веќе да труе со глупости) и на крај се надоврзуваш ти.
И си реплицирате, ко чат.
Па пичка му матер, ако сте паничари има дијазепам, ако сте САМОЖИВИ и САМОБЕНДИСАНИ и за тоа има лек ама
@Bitcoin си лади курот и додека да постави мод тука да ви ги бриши мислењата и да ве банира ќе биди така.
Не сфаќаш дека има луѓе со реални проблеми кои поставуваат прашања и имаат мака па не можат да најдат пост на темава од чат муабети како твојот и слични нему?
Што сте толку себични?
Крај краева или си потпишан или ќе бидиш најскоро време, ако тука дробите секој втор ден истите муабети со 10 реплики ќе смените нешто?
Мене кур ми чуе (искрено), на листата чекам заради друг (не сум ни во процедура), но активно помагам на темата колку можам - а ја пратам од 2015.
Вие неколкуте ќе се уклучите на месец до три пред добивање на указ и јадете гурабии на секоја втора страна.
Па да ти се плукнам на себичноста. ЕУ пасош ќе земите, се тепате да живеете во ЕУ земја во иднина, а ниту една вредност не сакате да споделите од општестват кон кои тежнеете да се приклучите.
Ете кој можи да прави проблеми, качаците кои се тепаат пред МП и копитата тука на темата кои си гледаат само за газот.
Правите што сакате, Ваш избор и Ваша брука.
Постовите не ги пријавувам оти преку таквото сте дојдени.
Вие дали ќе го пријавите овпј баш ми е гајле. Да бевте барем одговорни мажи/деца - што и да сте ќе сфатевте досега дека на тој начин не придонесувате НИКАКО.
Класични тетки, ништо повеќе.
Бујрум сега пиши уште некој бисер од типот дека не е моја работа и гледај да испадниш во право, пошто освен темава очигледно други обврски немате. Паничарење и чат.
Биди си поздравен.