- Член од
- 20 април 2012
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 9.692
Тука е и проблемот.Левицата е киднапирана и мутирана до невидени размери.Ова сеа шо се дешава не е Марксизам туку Кроулизам.Проблем е во шо ова лудило шо ги мешаат и децата им ги перат мозоците од мали.Ич не ми е гајле дали некој дома има секс со куче или со питон.Целава оваа гнасна пропаганда ја тераат преку колеџите и училиштата.Замисли на дете да го убедуваш дека нема само машки и женски пол,него дека полот е флуиден?И дека дека таткото и мајката се родител бр.1 и родител бр.2.Значи за детето не си ништо друго само еден обичен број.Како дел од оваа пропаганда е и атакот на белците христијани кој одма се прогласуваат за расисти ,а во последно време и нападот врз евреите.Оваа пропаганда не се дешава случајно туку е платена со огромни пари.Не случајно водачката на БЛМ заработила милионски суми и сеа си купила огромен имот и куќа во населба кај шо доминираат белци.Следи ги парите и ќе сватиш чиво масло е ова шо се дешава.Добро утро! Ајде сега малку посериозно...
Јас сум фрапирана од вашата лекоумност и лековерност, што ми ја докажува мојата теорија дека немате ни грам критичко мислење и како лесно ја впивате секоја информација дадена на интернет(си знаете кои сте, сте се преброиле преку лајкови и анализирање за мене како родител. Свашта!). Ова ви е показател дека треба да си ги преиспитате идеолошките погледи.
На темата, дури и јас како левичар во неколку наврати имам објаснувано колку презирам woke и cancel култури, или било какви бљувотини кои ги пропагира западот, кои веќе прераснуваат во авторитарност. Сум била напаѓана и прогонувана од други „левичари“ затоа што сум се противела на апсурдот на оваа модерна западњачка пропаганда. Овој мој став го имам бладано милион пати низ темите за феминизам, хомосексуализам, анархија, мигранти, you name it, што ми е уште еден показател колку дебатите се бесмислени доколку не сте спремни да го разберете „противникот“ во дискусијата, туку реплицирате само со контра напад.
Ќе зборуваме за модерната америчка пропаганда, или за одредени политички движења, такви како што треба да се суштински? Некако добивам чувство дека целта на темава не е за плукање само на западњачката пропаганда...
Дали имаме поголем противник? Апсолутно! Лошата економска состојба. Дали ова ги прави другите проблеми, односно обесправување на одредени припадници во општеството, помалку битни? Не. Она што е апсурдно во ситуацијава е токму бледото копирање на западните земји, а не фокусирање на локалниот актуелен проблем.
Последно уредено: