Фан клуб - РК Вардар

Пуна сала публика во Струмица....

Извинете али морам офф топик да ви го плеснам.

Салата му ја зедовте им ја обоивте во ваши бои, абе за мало прсте не мојте да му се фатите и да докажете дека сте некој кур фактор, милион пати ќе кажав ве има само за да бидете видени никој од вас слика не изваде дека сте направиле прослава или било шо. Можеби последна титула ќе ви биде во наредните 5 па онака машки да се израдвате и да ги испратите легендите на раце.

Браво за ФЕМИЛИ ви докажаа дека сте ништо.

Извинете заборавив вие по паради славите зато ве нема таман таму ги има сите бои за кој велите дека навивате хахаха.

Извинете али морам офф топик да ви го плеснам.
Абе, не е дека не си во право. Ама мора да признаеш дека и вие не сте сјајни.
Автоматски споено мислење:

Вујо вика дека се бара среден и десен бек.

Последно уредено:
моја жеља је Филип Лазаров за помоќника :) хехехехе лудница е Вујо
На прес рекол дека сака Алуш да го задржи во стручен штаб, плус пишуваше дека и Бутин останува, изгледа како Киро со репрезентација ќе проба :D

Fativ od polovina do kraj... Što točno kaža za zasiluvanja?

Мене не ми е јасно, он викаше дека си отишол од Загреб зошто имал некој овоштарски бизнис во Србија што морал да го тера, не можел да функционира без него, а во интервјуво рече дека поради Ковид кризава, сакале да му намалат плата во Загреб, и он не прифатил :)

Fativ od polovina do kraj... Što točno kaža za zasiluvanja?
Ништо посебно, рече се бара да се види да се донесат, среден и десен бек. Ако се донеле квалитетни играчи на тие позиции, добро покриен ростер би имал Вардар. Подобар од лани.

Мене не ми е јасно, он викаше дека си отишол од Загреб зошто имал некој овоштарски бизнис во Србија што морал да го тера, не можел да функционира без него, а во интервјуво рече дека поради Ковид кризава, сакале да му намалат плата во Загреб, и он не прифатил :)

Ништо посебно, рече се бара да се види да се донесат, среден и десен бек. Ако се донеле квалитетни играчи на тие позиции, добро покриен ростер би имал Вардар. Подобар од лани.
па не баш...рече дека е свесен дека фалат квалитетен среден и квалитетен десен бек и доколку се донесат такви играчи тогаш Вардар би бил солидно покриен на секоја позиција...

Мора да се земат минимум среден и десен бек, не е изводливо да се игра со моменталниов ростер.
ми се допадна делот кога рече дека ќе инсистира на одбрана и дека резултати од типот 37-35 ќе бидат минато,исто и дека во контра се трча,а назад кон одбрана се спринта :D

Го праша и за Калараш,рече дека пред пар месеци Калараш одбил нов договор со Вардар дека после се предомислил и дека преговарале со Михајло но дека немало ништо конкретно и дека во меѓувреме Вардар го договорил французот.Кога Калараш дошол кај Михајло и му рекол дека сака да потпише нов договор во ростерот и во буџетот немало веќе место/пари...нешто во тој стил...дека имаат веќе 3 квалитетни пикери..исто и дека е задоволен од изборот на голмани што ќе ги има на располагање...

Последно уредено:

Официјално соопштение: Дејвид Дејвис
Управниот одбор на Клубот го ослободува шпанскиот тренер од своите должности, ефективни веднаш.

Официјално соопштение: Дејвид Дејвис
Управниот одбор на Клубот го ослободува шпанскиот тренер од своите должности, ефективни веднаш.
очекувано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom