Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе, не е дека не си во право. Ама мора да признаеш дека и вие не сте сјајни.Извинете али морам офф топик да ви го плеснам.
На прес рекол дека сака Алуш да го задржи во стручен штаб, плус пишуваше дека и Бутин останува, изгледа како Киро со репрезентација ќе пробамоја жеља је Филип Лазаров за помоќникахехехехе лудница е Вујо
Ништо посебно, рече се бара да се види да се донесат, среден и десен бек. Ако се донеле квалитетни играчи на тие позиции, добро покриен ростер би имал Вардар. Подобар од лани.Fativ od polovina do kraj... Što točno kaža za zasiluvanja?
Спектакл беше.многу интересно интервју беше...
па не баш...рече дека е свесен дека фалат квалитетен среден и квалитетен десен бек и доколку се донесат такви играчи тогаш Вардар би бил солидно покриен на секоја позиција...Мене не ми е јасно, он викаше дека си отишол од Загреб зошто имал некој овоштарски бизнис во Србија што морал да го тера, не можел да функционира без него, а во интервјуво рече дека поради Ковид кризава, сакале да му намалат плата во Загреб, и он не прифатил
Автоматски споено мислење:
Ништо посебно, рече се бара да се види да се донесат, среден и десен бек. Ако се донеле квалитетни играчи на тие позиции, добро покриен ростер би имал Вардар. Подобар од лани.
ми се допадна делот кога рече дека ќе инсистира на одбрана и дека резултати од типот 37-35 ќе бидат минато,исто и дека во контра се трча,а назад кон одбрана се спринтаМора да се земат минимум среден и десен бек, не е изводливо да се игра со моменталниов ростер.
очекуваноОфицијално соопштение: Дејвид Дејвис
Управниот одбор на Клубот го ослободува шпанскиот тренер од своите должности, ефективни веднаш.