UEFA EURO 2020 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Дали кога го прележа вирусот се тестираше и беше позитивен? Доколку го имаш тестот тогаш тоа ти е доказот, само преведи си го на англиски. Доколку не си се тестирал и немаш доказ тогаш отиди направи си тест на антитела, сигурно ќе имаш и тогаш немаш гајле само на англиски нека ти е. Тие две варијанти ти се најлесни и најевтини. Нема потреба ПЦР да правиш, тоа нека ти биде последна опција.
Да, се тестирав, го имам тестот на меил ќе го преведам само. Супер, одлично, таман ќе заштедам пари, не се малку 2000 и кусур за ПЦР тестови. :)

Да, се тестирав, го имам тестот на меил ќе го преведам само. Супер, одлично, таман ќе заштедам пари, не се малку 2000 и кусур за ПЦР тестови. :)
Хахаха среќник! Јас во понеделник ќе одам да тестирам антитела, може сум го поминал асимптоматски. Ако немам тогаш не ми бега тестирање таму... да сме живи и здрави.

Ima li nekoj MRT1 FHD url za da gledam Euro2020?

А и тука си газиме.

Прегледај го приврзокот 297353

Вака така најјака репрезентација ќе испаднеме :/

Иако не знам зошто играч од Исланд ставиле..

Не знам колку е валидна категорија каде што најдобар е Џака али ајде, да се радвиме. :D Додуша, Џака во Швајцарија и Џака од Арсенал не е баш истиот играч.

Dokolku ima nekoj zainteresiran prodavam 2 karti za Avstrija 150 evra za dvete, pisete dm ke se dogovorime

Не го преведувај и не барај на мејл да ти го пратат.
Отиди директно кај нив, кажи им дата на раѓање они на лице место ќе ти го испринтаат на англиски и плус ќе ти стават печат на него.
Со тоа нема да имаш никаков проблем.

Продавам карта (за со австриски навивачи). Купена од австриец 65 евра, ја продавам исто толку. 65 евра = 4000. Најдобро е ако е некој заинтересиран од Скопје, за трансфер на лице место.

Леле стварно онај гревот Енрике Љоренте бек планира да го игра :busi:

Леле стварно онај гревот Енрике Љоренте бек планира да го игра :busi:
Од Карвахал и Азпиликуета е Дани Алвес.

Треба повеќе шанса да му се даде на Чурлинов. А не знам шо стана со уште еден добар фудбалер што игра/ше во Спортинг Лисабон а редовно решеташе во у21.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom