Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128

Liverpool - 1st in chance creation quality and 17th in scoring efficiency

Е од кај па сега ова, ме убедија на еден форум кајгана дека проблемите со повредите на штоперите се причина поради која Ливерпул не ги победи Фулам, Њукасл, Евертон, Брајтон, Барнли и Саутхемптон. :confused:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.585
Поени од реакции
59.347
Прв стрелец, прв асистент. Што треба повеќе од ова?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.585
Поени од реакции
59.347
Да играш во тим кој победува.
Многу ми е глупо што за индивидуална награда се гледа и тимски успех. Според тоа играчиве од послабо рангираните екипи се исклучени од наградава, без разлика каков индивидуален успех ќе постигнат сезоната.

Далеку од тоа дека Диас беше лош. Али Кејн е со поуникатно достигнување сезонава и број 1 фаворит ми е за наградава.

Член од
1 јуни 2021
Мислења
15
Поени од реакции
15
Многу ми е глупо што за индивидуална награда се гледа и тимски успех. Според тоа играчиве од послабо рангираните екипи се исклучени од наградава, без разлика каков индивидуален успех ќе постигнат сезоната.

Далеку од тоа дека Диас беше лош. Али Кејн е со поуникатно достигнување сезонава и број 1 фаворит ми е за наградава.
Да, навистина е глупаво, меѓутоа така едноставно оди. И јас би му ја дал наградата на Кејн кој одигра фантастична сезона, ама мислам дека нема да освои.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Анчелоти у Реал. Изгледа никој не им рекол уште на Евертон :D

Член од
5 март 2018
Мислења
16.992
Поени од реакции
19.345
Најдобар играч - Диас, им донесе стабилност на Сити во одбрана а тоа е она што им фалеше последниве години, сите натпревари ги добија рутинирано без многу фурање во напад како шо си знаат.

Најдобар млад играч - Фоден

Тренер - Роџерс, Гвардиола имаше страотна сезона ама со тој тим и тата би :) Така да Господинот Брендан.

Јас вака би гласала.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.106
Зашо Гундоган го нема во номинираните за најдобар играч сезонава :unsure:

Диас столб на шампионскиот Сити, им ја преобрази дефанзивата, и играчите околу него ги осигура да бидат подобри, играч на сезоната според мене.

Кејн без разлика на личните рекорди како најдобар стрелец и асистент ништо не им донесе на Тотнем, конференција е многу слаб пласман за екипа која го има најдобриот шпиц во лигата. Потфрли и во Мики Маус купот....
Чисто за споредба, РВП сам на грб две сезони по ред не мкнеше да се пласираме во ЛШ. 4th place trophy хехе

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.570
Поени од реакции
5.614
Најдобар играч - Диас, им донесе стабилност на Сити во одбрана а тоа е она што им фалеше последниве години, сите натпревари ги добија рутинирано без многу фурање во напад како шо си знаат.

Тренер - Роџерс, Гвардиола имаше страотна сезона ама со тој тим и тата би :) Така да Господинот Брендан.

Јас вака би гласала.
А Кејн што цел тим го носеше на грб заедно со Сон?
Од голови и асистенции до разигрување? :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128

Јас вака би гласала.
Роџо за тренер на сезона е криминал од епски размер. Скандалозна одлука би било, поготово поради губењето во време и простор последниве 2 години.

Фоден покрај Диас, Маунт и Рашфорд е безвучна согласка. Не би ме изненадило сценарио каде Кејн е најдобар играч, а Диас најдобар млад играч.

Тренер на годината: Мојс или Солскер, веројатно Мојс оти направи сериозно добар резултат со послаб тим. Истото важи и за Оле, но делото на Мојс има поголема тежина.

Играч на годината: Кејн. Не би згрешиле ако тука се Диас и Бруно.

Млад играч на годината: Диас. Не би згрешиле ако тука е Маунт.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.570
Поени од реакции
5.614
Колку е старосната граница за најдобар млад играч?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom