- Член од
- 28 април 2020
- Мислења
- 237
- Поени од реакции
- 321
I koja je tvoja poenta? Jedno zlo pravda drugo? To je taj suživot? Sreća pa Srbi nisu naivni i znaju sa kim imaju posla. Jeste, ima nekoliko hiljada Albanca zakopanih širom Srbije. To jeste zločin. Ja to ne pravdam za razliku od tebe koji pravda varvarsko i zversko rušenje crkava. Sada konstatujem da ćete ovakvom politikom kakvu sad vodite, a to je: "Ne može nam niko ništa, a mi možemo sve drugima dok su tu Amerikanci" (lol?!), prilično sam siguran da će sledeći put taj broj nestalih Albanaca biti najmanje nekoliko desetina hiljada umesto sadašnjih cca 5 hiljada nestalih. Nažalost. Samo tako nastavite, dragi gospodine puno. Inače, ovo čuješ od jednog ispodprosečnog Srbina u smislu nacionalizma, a mnogi me smatraju i izdajnikom jer bih vam dao (priznao) jedan deo KiM. Ja bih vam dao južno Kosovo i pristao na korekciju granica. Većina Srba ne samo što se ne bi odrekla 1cm kvadratnog Kosova i Metohije već imaju aspiracije i na severnu Albaniju, Skadar i okolinu. Ovo ti govorim čisto da bi znao kome ste se sve zamerili u okruženju, i kakve ste emocije izazvali kod Srba, a siguran sam i kod Grka, a vreme je tek pred nama.Подобри суштества ќе личевте да се гриживте повеќе за масовните гробници полнети со албанци низ Србија, иначе има видеа и за тоа како се вади ладилник потопени по езера полнети со трупови ама изгледа не се интересни за форумџиите.
Последно уредено: