Ti iskreno vo 8 mesec ke vlezis vo juni to vejke ic ne e normalno...Ako go cistet kraj na dekemvri nez zosto kaj tebe ne e uste imas brzo zvonato srdec??Jas Noemvri..
Ti iskreno vo 8 mesec ke vlezis vo juni to vejke ic ne e normalno...Ako go cistet kraj na dekemvri nez zosto kaj tebe ne e uste imas brzo zvonato srdec??Jas Noemvri..
Cekanjeto isto kje ti bide, Zastojot e vo MP, koga oni kje gi pustat pismata togas kje bide, osven ako malce Ne ja fatat seriozno rabotata pa Da ubrzaat... Posrednikot moze Da ubrza dokolku ima nekoj negov tamuDecki edno blic prasanje posrednikot moze li da zavrse rabota dokolku se podigne vo Skopje ukazot i da mi ispadne pobrzo maticniot i adresata ?
Јас само да се надоврзам пред да ја однесеш ти или посредникот преведи ја и легализирај ја на бугарски... среќно!Пиши им, не е никаков проблем ако образложиш што и зошто допраќаш.
Isto cekase I @TinaGjo bez nekoj den 6mes zvoniv preed nekoj den mi rekoa krajot na mesecot podignato e od 26.11Ti iskreno vo 8 mesec ke vlezis vo juni to vejke ic ne e normalno...Ako go cistet kraj na dekemvri nez zosto kaj tebe ne e uste imas brzo zvonato srdec??
Па тоа бе царе... секад знаеш да ни го отвориш на убаво денотUkaz 66 za stranci!!!!
Не бре брате, станува тој после 3 објавени укази у ден@barselona123 razbudise brate kje pocna septemvri ovja
Bravo be brat car si ..... Ne denes sum sloboden ne sum treta haha ali sepak ima ukaz jupiiiiiiiiUkaz 66 za stranci!!!!
bate, toj na slikata ti si ili deckoti?Не бре брате, станува тој после 3 објавени укази у ден![]()
It's me, bitch! Да не ти се свиѓам?bate, toj na slikata ti si ili deckoti?
Koga polozitelnoUkaz 66 za stranci!!!!
Uba gla, samo malce pocrna ko turskaIt's me, bitch! Да не ти се свиѓам?![]()