Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.945
- Поени од реакции
- 18.044
Niedna zhenska nesaka daide na deit somene. Zoshto taka?
Се ми се чине дека одговоро го имаш у потпис.Niedna zhenska nesaka daide na deit somene. Zoshto taka?
Сега ќе имитирам некои ликови од форумов... Оти немаш кола.Niedna zhenska nesaka daide na deit somene. Zoshto taka?
Правиме муабет за сериозна врска која може да резултира со брак и за брак како таков.Не мора да значи. Ако не ја насмееш ти друг ќе ја насмее, ако не ја забавуваш ти друг ќе ја забавува и обратно. Под монотонија јас подразбирам живеење на секој ден ист како предходниот.
Верувам дека си далеку повозрасен од мене па би те прашал за твое мислење за тоа кои се најчестите причини зошто една врска или брак се распаѓа?
Ama imam to4ak so 18 brzini heheheСега ќе имитирам некои ликови од форумов... Оти немаш кола.![]()
Смени го за тротинетAma imam to4ak so 18 brzini hehehe
Аbe jana noze neznam da stojam, a ne nena toi tro tinet.Смени го за тротинет![]()
Незнаеш ни да пишуваш.Аbe jana noze neznam da stojam, a ne nena toi tro tinet.
Господине Христијан, нека не ја навредува вашата инетелегнцијаЗдраво на сите... би сакал да слушнам мислење/совет, поготово од женска страна... со една девојка сум во контакт некој си 4 месеци... 4 месеци, интензивно пишување, слушање, како да сме во врска, а се на се не сме излегле ни 5 пати овој период... муабетот кој најчесто она го иницира се одвива одлично се до моментот кога ќе ја поканам да излеземе... прв дејт не се деси ништо, потоа ни требаше можеби 1 месец да се договориме, најчесто ме откачуваше со некои глупави изговори, конечно се видовме, а потоа исто... изморен од тие нејзини “изговори“, таа нејзина игра топло-ладно, инсистирав да разговараме на кај ќе иде “врскава“ или што и да е ова меѓу нас... ми кажа дека и е убаво, ужива со мене, ама дека и е страв да се опушти од некои претходни разочарувања... краток период се беше во ред, поинтензивни излегувања, дружби, секс... и одново пак старата топло - ладно игра... се немаме видено 2 недели, одржуваме некаков си контакт... ќе ве молам за мислење како вие би изреагирале во ваква ситуација?
Од кога ова спаѓа во љубовни совети?За тие што не сте Левица, да ви кажам дека е подобро да ги обесите Заев и Мицко отколку да се ОБЕДИНАТ.