Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Еден од моите омилени фудбалери, една единствена финта, ако можам да ја наречам финта во фор и нафрлување со полна, али ефективни. :D

Да беше во Македонија максимум 4та лига - квалитетна. :D

Еден од моите омилени фудбалери, една единствена финта, ако можам да ја наречам финта во фор и нафрлување со полна, али ефективни. :D

Да беше во Македонија максимум 4та лига - квалитетна. :D
Сега да го имаме, не ни треба ни Санчо, ни никој друг

Сега да го имаме, не ни треба ни Санчо, ни никој друг

Ааа не другар, на десна бековска позиција че го закотвиме терминаторот и мува нема да помини покрај него.

Лукхурст пиша дека Санчо го притиска агентот да му среди трансфер за летово и бил разочаран што не се реализирал трансферот во Јунајтед. Романо (покрај Скај, Билд и другите медиуми) цитираат сума од 73м фунти до 77м фунти како сума која ја бара дормтунд (85м - 90м евра).

Doable е трансферот и треба да се игра брзо, зошто Ливерпул може да се умеша ако продаде некои играчи (колку покасно толку поопасно за нас). Челзи исто е во приказната, но засега се недефинирани може да уфрлат некој интересен играч за дортмунд како Хадсон Одои, Абрахам и Зијеч.

ПС: Нашите пршоло лето му понудиле помала плата на Санчо од онаа што ја зема (испод 190к неделно).

бил разочаран а гомцето си го обновил договорот со Дортмунд да лапа повисока плата, ваљда бил самоуберен дека ке искешира Јунајтед за него ама прц

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не му текнува на циганчето дека има една изрека: кого го нема и без него се може! А силно мразам умислени величини, ничим изазвани, кои не си го знаат чергичето.
Многу ме потсетува на џиткањето на Хадсон Одои, па се повреди како божја казна, сега чека величината да му доделат по некоја минута во втор дел.
Утнаа нашиве со Сар, требаше него да го земат, не овој ситнешот од Аталанта. Питање е дали некад ќе се развие саглам играч од него.
П.С. Со среќа во пост играчкиот период на ЛАВ, за мене бил и ќе остане играчиште (y) (y) (y)

Не му текнува на циганчето дека има една изрека: кого го нема и без него се може! А силно мразам умислени величини, ничим изазвани, кои не си го знаат чергичето.
Многу ме потсетува на џиткањето на Хадсон Одои, па се повреди како божја казна, сега чека величината да му доделат по некоја минута во втор дел.
Утнаа нашиве со Сар, требаше него да го земат, не овој ситнешот од Аталанта. Питање е дали некад ќе се развие саглам играч од него.
П.С. Со среќа во пост играчкиот период на ЛАВ, за мене бил и ќе остане играчиште (y) (y) (y)

Можеби сфатиле нешто со Сар дека нема потенцијал за напредок и дека можеби е само "прв в село, а последен во град". :)

Сериозно, многу хејт удри кон дете што делува баш зрело и мислам дека ќе го биди во иднина.

Можеби сфатиле нешто со Сар дека нема потенцијал за напредок и дека можеби е само "прв в село, а последен во град". :)

Сериозно, многу хејт удри кон дете што делува баш зрело и мислам дека ќе го биди во иднина.
Слабо гледаш чемпионшип а и лани у премиер лигата беше најдобар поединец во Ватфорд супер си е Сар само нашиве оставија можност за Санчо сага 2.0

Слабо гледаш чемпионшип а и лани у премиер лигата беше најдобар поединец во Ватфорд супер си е Сар само нашиве оставија можност за Санчо сага 2.0

Видикот ми е само на Манчестер Јунајтед и по некое дерби или финале изгледано. Затоа и не сум компетентен толку да зборувам, само се џибам по малку што имам видено и кажувам. Диало ветува дека ќе биде играчиште, а спротивно од него Туанзебе тешка работа..

Диало ветува дека ќе биде играчиште, а спротивно од него Туанзебе тешка работа..
Диало во јунајтед тешко да биде играч ако го пуштат на позајмица можеби.
За Туанзебе ќе видиме премалку минутажа му се даде неможаж да го бранам зш имаше и очајни натпревари имаше и добри секако премалку.

Диало во јунајтед тешко да биде играч ако го пуштат на позајмица можеби.
За Туанзебе ќе видиме премалку минутажа му се даде неможаж да го бранам зш имаше и очајни натпревари имаше и добри секако премалку.
Е како го донесе овој закључок, жити очи? За Туанзебе кој има одиграно 7-8 утакмици велиш ќе видиме премалку минутажа има, а Диало кој е тука се на се 3 месеци и има одиграно вкупно 90 минути (и со оглед на сите фактори се има покажано ок) велиш нема да го биди.

Е како го донесе овој закључок, жити очи? За Туанзебе кој има одиграно 7-8 утакмици велиш ќе видиме премалку минутажа има, а Диало кој е тука се на се 3 месеци и има одиграно вкупно 90 минути (и со оглед на сите фактори се има покажано ок) велиш нема да го биди.
Диало има бледи изданија и за младинците точно е дека и тој има премалку минутажа но тоа нема да се смени ни следната сезона ако се доведе напаѓачка опција.
Туанзеби има 5 напревари по 90 мин и 2 по 80 и 3 по 45 останатите не ги ни рачунам тоа не е ни приближмо за било кој играч.

Не е хејт, само гледам со отворени очи.
Прашање е како ќе се развива физички, играчки уште поголемо прашање.
Прв пат кога го поврзаа со Јунајтед, доби некои 15 мин во Аталанта, единствено што стори се заби во противникот и се пушти да се тепа. Демек знаеш кој сум јас? Иден играч на Јунајтед. :D
Кај нас исто ала Нани му беше првиот потег.
Ок вас може и ви изгледа на питенцијал, ама како што вика Данте за позајмица.

Па веројатно вие сте единствените двајца кои мислат дека Диало со млечни заби е донесен за на грб да го понесе Јунајтед кон тронот. Потенцијал е потенцијал, влог во иднина, и тоа не го гледаме само ние туку го виделе и лица постручни и од нас и од вас. Кај секое детиште со потенцијал постојат многу прашалници,така и кај него ама вие ги решивте,нема да го биде, пратете допис до 6 илјади тренери и скаути низ Јунајтед. Смешки

Па веројатно вие сте единствените двајца кои мислат дека Диало со млечни заби е донесен за на грб да го понесе Јунајтед кон тронот. Потенцијал е потенцијал, влог во иднина, и тоа не го гледаме само ние туку го виделе и лица постручни и од нас и од вас. Кај секое детиште со потенцијал постојат многу прашалници,така и кај него ама вие ги решивте,нема да го биде, пратете допис до 6 илјади тренери и скаути низ Јунајтед. Смешки
Глеј царе за минутажата што му е дадена не е така лошо ама не е второ доаѓање на Роналдо или Меси јас како што реков преходно ако се инвестира во напаѓачки опции Амад ќе има и помала минутажа од оваа сезона а не зборам ни за првиот тим само и под 23 многу бледи изданија има ако има некој клуб од премиер лигата да го земе и да му даде минутажа би било покорисно за него отколку да жмие на Олд Трафорд и да чека повреда на некој од првиот тим.

Не знам што запнаа во овој Кунде, бараат доста пари, а и стопер со 177-8цм висина, мочај му се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom