Фан клуб - РК Вардар

Се може, само публика не може на спорт. сдс диктатура, ама уште малку!

Бутинот, Јовчевски и Престап Мојсоски :ojeaa:

Забораваш и уште еден играч освен Столе од моменталниот состав што играше за Вујо во тие сезони. :oops:

До кога има договор Јаков Вранковиќ со Динамо?

Инаку, кај 19 часот поминував поред Јане. Го видов Кантеграл излегуваше од сала по тренерки, со ранец, пишеше вода од шише, испотен. Па си отиде со кола. Делуваше како да излага од тренинг. После некое метро го видов голманон од Кувајт, дотеран, со кошулче, залижан, се шеташе поред кеј, збореше на телефон. Така што, не ми делува дека тој тренира со екипата.

Инаку, кај 19 часот поминував поред Јане. Го видов Кантеграл излегуваше од сала по тренерки, со ранец, пишеше вода од шише, испотен. Па си отиде со кола. Делуваше како да излага од тренинг. После некое метро го видов голманон од Кувајт, дотеран, со кошулче, залижан, се шеташе поред кеј, збореше на телефон. Така што, не ми делува дека тој тренира со екипата.

Тиктокер си е човекот, нема време за тренинзи :D
Шала на страна, незнам прво кај го нашле, ако дојдат до потпис со него навистина е срамота.

Еееее "Фаворитче" а може уште да го додадеш и Палмарсон на среден коа веќе си тргнал:)))

Го спрема Александар за Азиски, има во јуни со Кувајт. Инаку тренира и со прв тим, ама тешко да потпишел.

Ништо од Египјанецот у Вардар,дп март 2022 нема шанси да мрдне пд Египет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom