- Член од
- 21 октомври 2012
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 0
consularskopje@state.govMoze da go pises mailot od ambasadata vo skopje nemozev da go najdam nikade na nivnata oficialna strana fala ti
Автоматски споено мислење:
Obrazecot mislam deka e dovolno samo online da se popolni i isprati, eve ovde procitaj siDS obrazecot e praten uste vo januari ama jas seuste nemam povraten mejl. Sega proveruvav do koj case no stignale. Jas sum 19×××, mozebi ima nekakva vrska I toa. Kaj vas za kolku vreme vi pratija mejl I gi skeniravte dokumentite?
DS obrazecot isprintan go prakjas vo Kentaki? Ne mi e jasno, ako sakas da mi objasnis
Imas pravo, sega vidov imam confirmation mejl. Ok, sledno treba da mi pratat mejl od kcc za da skeniram dokumenti ?
Prepare Supporting Documents
Moze li da mi kazes koi dokumenti gi baraat skenirani i koga otprilika go baraat toa ? Dali vednas otkako ke mu go pratam ds obrazecot?Znaci procedurata e prven potpolnuvas ds posle trebe da ti stigne mail deka mailot e primen i posle uste eden mail da pratis skenirani dokumenti od koga ke gi pratis skeniranite ti stiga avtomatski mail deka se primeni posle mesec dva tri trebe da ti stigne deka dokumenti se spremni za intervju
Последно уредено: