Амазон ќе снима серија за наводното самоубиство на Владо Танески во кофа со вода

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Ма немој - одма шлака "заедничка историја" во видеото. Немал интерес, yeah right.
Зошто Србија и Албанија кур ги боли за таму некој во Македонија? Зошто некој од Тирана или од Белград не готви сценарио?

Па рече дека пишувал и за Караџич и за Југославија, заедничка историја рече за сите држави од регионов, 4 држави наброја.Од кај знаеш ти дека некои други новинари не пишувале? Може пишувале ама на овој му понудиле договор за подкаст. Не бидете искомплексирани бе, патетично е.

Патетични се Захариева, Борисов и Каракачанов и нивните изјави за Бриселски Еуронјуз, не ние.
Патетични се Пендаровски и Зоран Заев, не ние.

Ајде може и за Караџич ќе спреми филм.

Таман, откако се расчистија дилемите во врска со J. Epstein.

Пак ни ја крадат историјата. И врвните дела на Бугарската полиција. Кај и да е ќе снимат филм и за Ваташа.

Патетични се Захариева, Борисов и Каракачанов и нивните изјави за Бриселски Еуронјуз, не ние.

Па тие се и подоле од патетични али тоа не значи дека ние треба да сме на исто ниво. Не значи дека ако некој бугарски новинар решил да прави подкаст за македонски случај ти одма да се плашиш да не ти ја земе историјата, или ако оној пејачот за Евровизија изјавил пред година дена дека баба му била бугарка да го банираш од настап. Попатетично од тоа нема.

Па тие се и подоле од патетични али тоа не значи дека ние треба да сме на исто ниво. Не значи дека ако некој бугарски новинар решил да прави подкаст за македонски случај ти одма да се плашиш да не ти ја земе историјата, или ако оној пејачот за Евровизија изјавил пред година дена дека баба му била бугарка да го банираш од настап. Попатетично од тоа нема.
И мене ми зборат дека цела фамилија ми се бугари а незнаат ни како се презивам ни од каде сум. Имам многу идиоти кој се бугари. Диспропорционално...така да човек треба да се пази од нив.

Кога у нашата земја нема 2ца асални што можат да ги искористат нашите потенцијали секогаш ке се најде некој од надвор. Секогаш било и ке биде. И секогаш некој ке ни биде крив

Кога у нашата земја нема 2ца асални што можат да ги искористат нашите потенцијали секогаш ке се најде некој од надвор. Секогаш било и ке биде. И секогаш некој ке ни биде крив
потенцијал за сериски убијци?

потенцијал за сериски убијци?

Се бунат оти бугарски новинар истражува

Па кај нас да имаше некој шо го интересираше немаше да дојдат од др држави

Се бунат оти бугарски новинар истражува

Па кај нас да имаше некој шо го интересираше немаше да дојдат од др држави
Па има и наши кој се интересираа, КОД може да се каже.И порано кај нас, дојде еден србин, па истражуваше за затворот во Идризово, и за Владо Танески.

Милчо Манчевски сними филм за ова. "Мајки" се вика. Така да обработено е. И следниот пат кога сакаат да ликвидираат некој нека бидат малку посуптилни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom