Фан клуб - РК Вардар

Ок, денес е очигледно дека играме за да го избегнеме Веспрем. Што не ми пречи, ако се има предвид како пројдовме во двобојот со нив во ЛШ. Само не знам што се форсира поставата со првотимци. Пушти ги децана, уште некоја повреда ни фали пред утакмицата со Еурофарм.
Da, bar vpečatokot ke bide drug ako jademe debakl.. Ovaka so Timur, disko, gleb, Jotič, pak debakl na poluvreme od faking Vojvodina. Do kraj se gubi Stevica. Ako na vakov natprevar ne im dadeš šansa na mladive ne znam kaj bi zaigrale.

Дајте некој клип од овој Јан Чувара да видиме што репертоар на удари има..

Не може ништо да се заклучи од highlights видеа.

Добро де, онака го ставив, боље да има да се види.
Ако, не те критикувам за тоа :) Убаво е да се види. Само констатирам дека не може да се извлечат некои заклучоци од вакви видеа.

Ако, не те критикувам за тоа :) Убаво е да се види. Само констатирам дека не може да се извлечат некои заклучоци од вакви видеа.

Тоа да. На клип и Теле изгледа ко Хансен:)

Тој е агент и на Валчак, а и на оној Хасан Валид од Египет што најверојатно пробуваат да го донесат. Треба да се види кои други играчи тој ги застапува, за да се има идеа што друго може да се донесат до лето. Очигледно е дека имаат добра соработка со него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom