- Член од
- 30 април 2020
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 182
Јас сум крајно озбиленШо си ти... шегоубиец
Јас сум крајно озбиленШо си ти... шегоубиец
Ubi 2-3 gugutki i zavrzi gi na nekoja granka na drvata kaj sto najmnogu stojat.Го имам истиот проблем особено сега кога се затоплува, секое сабајле ме будат саат време пред да станам за работа, проблемот ми е што кога ќе се разбудам тешко заспивам, а еден час порано ми го ремети цел ден расположението...
Доколку е во Скопје некаде над 4000 денари би те чинелоKolku pari ke kosta da viknam eden privaten geodet da mi izmeri vikendicata mestoto? Ili ako ima nekoj tuka so takva struka neka mi pisi pp
AAA skapo drugar batali, ke si gi vadime ocite so komsijata, ako slusnite na vesti se istepale so pistolite vo prilep, jas sumДоколку е во Скопје некаде над 4000 денари би те чинело
Самите новинари си ги пишуваат текстовите во електронска форма. Од режија само прават копија на насловите и текстовите. Текстовите одат на идиотот пред нив, а насловите како најава.На темава со трендови по медиуми ги коментиравме грешките со кајроните кои се прилично чести.
Дали некој знае кој се тие шти ги пишуваат? Не би требало да се самите новинари ама дали имаат посебни човечиња или не?
Зависи какви инструкции ќе примаат сдсовските измеќари што се на власт у моментов од страна на америте на Калето што се! оти ние моментално сме амерички протекторат и банана-државаДали мислите дека ќе има пак целосно затварање Карантин за Велигден/1 мај?
Прашај по месаре, ама индустриски имаш таму.Сакам да знам дали има тн. црева за колбаси што се продаваат некаде(од вештачки тип ако треба).
Сакам да знам и зошто тешко се наоѓаат природни...
Otsekogash sum sakal Ljavdim da se vikam, vlazen son uste od detstvoto...Крстете го Здружение на Албанци - шахисти.
Пола буџет ќе ви дадат.
Шахот е сериозен спорт, и имаат трошоци за учество на странски натпреварувања, организација на држвани натпревари, да се организира натпревар за шах треба да се обезбеди хала, резервации за во хотел oл инклузив, превоз од хотел до халата и обратно, превоз од аеродром и назад, подмирување на авионски билети итн. јас мислам ако наведениве се сериозен шаховски клуб 2000 евра помош од државата е нешто како мајтап да си направила државата со нив едно 30 000 евра треба да им даде, само за организација и ќе треба да врзат крај со крај затоа што наградниот фонд за прво место е околу 5000 евра да речеме во под просечни лиги.Po koi kriteriumi se dodeluvaat pari na zdruzenija, i koi se trosocite za zdruzenie na sahisti?Прегледај го приврзокот 293718
Prasaj se samiot dali poznavas nekoj sahista od prilep. Ova ke e golem scam, ali neka, ne e ni prvo ni posledno vo drzavava...Шахот е сериозен спорт, и имаат трошоци за учество на странски натпреварувања, организација на држвани натпревари, да се организира натпревар за шах треба да се обезбеди хала, резервации за во хотел oл инклузив, превоз од хотел до халата и обратно, превоз од аеродром и назад, подмирување на авионски билети итн. јас мислам ако наведениве се сериозен шаховски клуб 2000 евра помош од државата е нешто како мајтап да си направила државата со нив едно 30 000 евра треба да им даде, само за организација и ќе треба да врзат крај со крај затоа што наградниот фонд за прво место е околу 5000 евра да речеме во под просечни лиги.