Поентата е дека мене кур ме боли каква им е бојата на кожата на жртвите поради глупави џандари и џандарки.Поентата е дека после битката сите се генерали и аналитичари. И дека црнците никогаш не се криви, дури ни кога сакаат да заколат други црнци со нож а тоа е снимано од 10 агли со кристално јасно документирање на случките.
Deal....добар си е, нив ги разбирам. Си ја тераат водата кај им одговара, како што секој кога може го прави....овие белциве-"космополити" не ги разбирам.На гифот е Леброн лејкерџија-баскетболџија. Не го мешај со Леброн ванаби политичарот.
Тие и самите не се разбираат, aли едно е јасно сите сакаат BBC.Deal....добар си е, нив ги разбирам. Си ја тераат водата кај им одговара, како што секој кога може го прави....овие белциве-"космополити" не ги разбирам.
Ne si gi meshaj lonchinjata vaka, veke sramota e.Поентата е дека мене кур ме боли каква им е бојата на кожата на жртвите поради глупави џандари и џандарки.
Ох шит, it wasn't my taser, lol, sry xD се дешаа де. Ќе ја бранат после конзерви, конзервативци де.
Абе јасно ми е....дека мене кур ме боли
Ти не се тригернувај така лесно.Ne si gi meshaj lonchinjata vaka, veke sramota e.
Де дај ми го правилникот и да не ве замарам веќе во темава.употреба на огнено оружје и смртносна сила е наложена
Vidi se na temava, pa zboruvaj mi za trigeri.Ти не се тригернувај така лесно.
Де дај ми го правилникот и да не ве замарам веќе во темава.
Па да, види, коа читаш за чисти ладнокрвни убиства „можеби е употребена прекумерна сила“ ќе се тригернеш лесно. Ја спомнав само конзерви и оп. Ти полесно се тригернуваш.Vidi se na temava, pa zboruvaj mi za trigeri.
I OPПа да, види, коа читаш за чисти ладнокрвни убиства „можеби е употребена прекумерна сила“ ќе се тригернеш лесно. Ја спомнав само конзерви и оп. Ти полесно се тригернуваш.
Мене си ми интересен, замарај.Де дај ми го правилникот и да не ве замарам веќе во темава.
Добар правилник, фала.Еве ти
КАЈ ТИЕ ПРАВИЛНИКОТ, МХМХМ НЕШТО!!?!Анон, таков како што е, одгледал ќерка што имала среќа некој да ја брка со нож да и го збрца у грб. Додека таа бега... што ќе му рече Анон на џандарот?