Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го сетила жена му дека од дпмне преминува во гласачко тело на Левица и одма разводСе заебава Паланчански бреОдма го разведивте човекот. Хахаххахаха
Апсолутно. Изневерување, семејно насилство, ако еден од партнерите е џанак / пијаница / коцкар.. зависник исто така. Тука нема компромис.Насилство, непочитување и изневерување, во овие ситуации не треба ни да се размислува туку одма да се пресече.
Прекин на љубовта, незадоволство, доколку некој се осеќа несреќен во бракот, исто така според мене се валидни причини за развод, бидејќи се тоа се рефлектира и на децата.
Па нормално, среќен е што уште пишува по форуми.Го сетила жена му дека од дпмне преминува во гласачко тело на Левица и одма развод
Шега Паланечки, шега.
Ова се индивидуални финеси веќеАпсолутно. Изневерување, семејно насилство, ако еден од партнерите е џанак / пијаница / коцкар.. зависник исто така. Тука нема компромис.
Љубов ... каква црна љубовбаш еден другар добро кажа (во врска е со девојка му +10 години и живеат заедно), "Брак е договор. Нема никаква врска со љубов". Ако под љубов подразбираш привлечност и слично, немој да мислиш дека после 15-20 години у брак ќе осеќаш "љубов" кон партнерот. Разбирање и почит, да. Друго ... тешко. После толку време и сексот ќе ти биде небитен.
Јас уопште не се заебавам. Мртов сериозен сум. Затоа и пишав да разговара со жена му милион пати ако треба. Дека сепак има разлики што се непремостливи (за кои дефинитивно мора развод) и некои што се решливи со разговор и работа на себе / другиот.Ова се индивидуални финеси веќеНекој не сака таков брак, и тоа е океј.
Мислам дека темава не е за заебанции и хехенца, али возрасни сте, сами си знаете.
A ima i takvi sho se seksaat i na 60 i shetaat zaedno na 60 drzejkji se za raka...retki se znam ali oti tie ne gi zemete za primer i ciljate kon niv?Има и такви што сакаат да ги напуштат бабичките за некој понов модел. Ма има додека спиеш, на +30С со волнени чорапи, да те задуши со перница. "Додека смртта не ве раздели...".
Лесно за нив, туку што правиме со поставувачот на темата? Бара од нас мислења и примери без да наведе колку години има, колку време е во брак, колку години има детето, кои сè проблеми постојат во бракот...@Паланчански sho prajme be prijatele so ovaa milenialska mladina sho ne razbira ironija i sarkazam...
![]()
Темата е баш за заебанции. Кој може да му даде совет вака на слепо?Ова се индивидуални финеси веќеНекој не сака таков брак, и тоа е океј.
Мислам дека темава не е за заебанции и хехенца, али возрасни сте, сами си знаете.
On otide da podnese za razvod poshto vide deka povekjeto toa mu predlozija poshto on nema svoj izgraden stav i na forum mu kazaa sho da napravi, i se javi i na majka mu da i kaze i ona e presrekjna deka on pak kje zivee so nea kako komshijata mi Stole.Лесно за нив, туку што правиме со поставувачот на темата? Бара од нас мислења и примери без да наведе колку години има, колку време е во брак, колку години има детето, Кои сè проблеми постојат во бракот...
Темата е баш за заебанции. Кој може да му даде совет вака на слепо?
Има и такви. Но, тоа се повеќе исклучок од правилото што им се посреќило или ЕПТЕН добро избрале (еве нека биде 1 у 10 парови).A ima i takvi sho se seksaat i na 60 i shetaat zaedno na 60 drzejkji se za raka...retki se znam ali oti tie ne gi zemete za primer i ciljate kon niv?
@Paul Kersey razgovaraj i so takvi malce....
Зоки I Уништувачот (на теми).....
Me otkri ja ustvari pishuvam za Govinda da procita.... ona e 50 i zivee so majka mu, nikad ne se ozeni a deca moze ima a ne znae za niv....Зоки I Уништувачот (на теми).![]()
Сега е поправеноИма и такви. Но, тоа се повеќе исклучок од правилото што им се посреќило или ЕПТЕН добро избрале (еве нека биде 1 у 10 парови).
Кај остатокот, за жал, нормално е да има лоши месеци / години / живот.