- Член од
- 9 октомври 2020
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 231
Izleze drugarAjdeeee neka rokni Avgust Ukaz 43 ajdee pozitivaaa .....
Pisuva dole vo komentari na fb deka mu e ukaz 43
pozzFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izleze drugarAjdeeee neka rokni Avgust Ukaz 43 ajdee pozitivaaa .....
Pisuva dole vo komentari na fb deka mu e ukaz 43
pozzZdravoBrat mi denes mu iskoci adresa 18 januari 2021,preku Skopje Ambasada posto ne rabotea od 1 do 15 januari on si go podigna Ukazot na 18 Januari! Opstina sredec Lege 6!
Čestitki, ajde valjda i kaj mene utre ke ima neso ja sum od 02 08 2020 položitelno, izgleda ne odat bas po redPred 5 min na fb grupata
Од БитолаОд каде, Битола или Скопје? Јас во петокот се јавив и сеуште нема ништо. Подигнато 24 ноември од Скопје.
Izgleda i ne odat po red..moj rodnina po 1 mesec posle.mene beshe na interview a 5 meseci pred mene mu se smena od finalna na polozitelno..i ete pred skoro mu izleze ukazot a jas seushte si chekam i ke si chekam ushte dosta izgledaČestitki, ajde valjda i kaj mene utre ke ima neso ja sum od 02 08 2020 položitelno, izgleda ne odat bas po red
Kako e trgnalo na kraj i ke se zemeteИзвини, обврски.
Следен пат ќе ти реплицирам порано, да не ме мислиш и да не ти оди денот бадијала во чекање.![]()

... Nisto loso...da ne pomislete ovaj ne zafrkava
da razbijam monotonija cekajki promeni. Samo pozitiva
Pozdrav decki, super ste 

Znam kako ti e, do sreka li e do šo e ne znamIzgleda i ne odat po red..moj rodnina po 1 mesec posle.mene beshe na interview a 5 meseci pred mene mu se smena od finalna na polozitelno..i ete pred skoro mu izleze ukazot a jas seushte si chekam i ke si chekam ushte dosta izgleda
Toa so si bil na dopolnitelna te zafrknalo, ama arno ne te odbijale, pa da pocnuvas od pocetok... treba da se raduvas i na toa kolku tolku.... Ajde, ke bide uste malkuIzgleda i ne odat po red..moj rodnina po 1 mesec posle.mene beshe na interview a 5 meseci pred mene mu se smena od finalna na polozitelno..i ete pred skoro mu izleze ukazot a jas seushte si chekam i ke si chekam ushte dosta izgleda
.ne se gubi breČestitki, ajde valjda i kaj mene utre ke ima neso ja sum od 02 08 2020 položitelno, izgleda ne odat bas po red
03* 08 2020 ne 02 pečatna greška od brzanjene se gubi bre
02.08.2020 bilo nedela kako den
Prati spisak i sve ce ti se samo reciEvo vec 5 meseca cekam potpis..Kada mogu da ocekujem??
. Trenutno su stigli sa ukazima do avgusta 2020. Po meni ti ces da cekas jos jedno 5 meseci do promene statusa +-1 mesec.