Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дека пратија мејл дека ќе има дополнителни термини, не знам дали би ми го дале сега ако појдам.
potoa imase dopolnuvanje so nov mejl, vo koj pisuvase deka tie sto nema da gi zemat ke moze da go napravat istoto sekoj nareden raboten den.

potoa imase dopolnuvanje so nov mejl, vo koj pisuvase deka tie sto nema da gi zemat ke moze da go napravat istoto sekoj nareden raboten den.
Нема таков мејл, последниот им е на 2 април и во тој пишува дека ќе пуштат дополнително термини за подигнување на индекси..
Дека пратија мејл дека ќе има дополнителни термини, не знам дали би ми го дале сега ако појдам.
Оди, пробај си ја среќата.. иако искрено мислам дека ќе ти го дадат ако го побараш. Само оди отприлика 11-12 часот.

Нема таков мејл, последниот им е на 2 април и во тој пишува дека ќе пуштат дополнително термини за подигнување на индекси..
Дали може да провериш кој мејл беше испратен во четврток, 25 март 2021, 11:41.
Благодарам
Цитат:

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека подигнувањето на индекси не е задолжително.
Сите студенти кои немаат потреба или нема да можат да го подигнат индексот во дадениот термин, истото ќе може да го направат секој работен ден во службите на Факултетот.

Дали може да провериш кој мејл беше испратен во четврток, 25 март 2021, 11:41.
Благодарам
Цитат:

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека подигнувањето на индекси не е задолжително.
Сите студенти кои немаат потреба или нема да можат да го подигнат индексот во дадениот термин, истото ќе може да го направат секој работен ден во службите на Факултетот.
Не знам што не ти е јасно.. Тој мејл е од 25 март, на 2 април е испратен друг мејл кој се однесува за подигнување на индексите.

Не знам што не ти е јасно.. Тој мејл е од 25 март, на 2 април е испратен друг мејл кој се однесува за подигнување на индексите.
Зборот ми беше дека нема причина доколку некој отиде утре да го подигне индексот, истиот да не му биде вратен. Не знам зошто отвараме дискусија за нешто што може да се отиде и да се провери на лице место. Во најмала рака да се јави на студентска служба и да се добие информација од прва рака.
Инаку мене ми е јасно.

So kolku poeni bi mozelo da se polaga 2 kolokvium biznis statistika?

Zdravo kolegi, nekoj da spodeli sto se pagja na vtor kolokvium Softversko Inzenerstvo od delot sto se izucuva na auditoriski vezbi?

Кои професори убаво објаснуваат по СП/ООП?

Здраво дечки.
Јас сум 1ва год. на ФИНКИ(онлајн генерација). Првиот и вториот(најверојатно) семестар ми се онлајн. Пред некој месец конечно ни ги дадоа индексите, но на мене како и на други колеги има само име, презиме, средно, и само дека се заверени летен/зимски семестар. Други податоци(оцени, просек) нема.
1619275418864.jpeg
Дали кога ќе тргнеме нормално на факс ќе треба да идеме до проф. за да ни ги внесат или процедурата ќе е друга?

Здраво дечки.
Јас сум 1ва год. на ФИНКИ(онлајн генерација). Првиот и вториот(најверојатно) семестар ми се онлајн. Пред некој месец конечно ни ги дадоа индексите, но на мене како и на други колеги има само име, презиме, средно, и само дека се заверени летен/зимски семестар. Други податоци(оцени, просек) нема.
Прегледај го приврзокот 293366
Дали кога ќе тргнеме нормално на факс ќе треба да идеме до проф. за да ни ги внесат или процедурата ќе е друга?
Немора да ги земате оценките за во индекс, битно е во iKnow да ти се внесени.

Здраво дечки.

Предмет, статус, часови, по кој пат го слушаш предметот, ЕКТС кредити колоните ги пополнуваш сам.
За оценки и потписи одиш од професор до професор. Ако сакаш, пошто како што пишаа погоре битно е во iKnow да ги имаш сите оценки.

Здраво дечки.
Совет: Кога ќе уплаќаш семестар, отвори си во iknow, ти пишува колку треба да платиш. Претпоставувам си во државна квота, семестарот чини 6150 денари (доколку запишуваш 5 предмети, инаку сумата варира во зависност од предметите и кредитите што ги запишуваш). Гледам имаш платено 50 денари фазла. Да знаеш за следен пат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom