на Duplex PLay нема вклучено родителска контрола!!!molio bih ako neko zna za duplex play aplikaciju, koji je kod za parental control (probam 0000, 1111,9999 i druge kombinacije ne ide), radi se o smart tv.u
(na mobilnom telefonu mi prihvata kad ukucam kod 0000
Hvala
јас сум таткото, не сум вклучил ништо, направив lock на некој групи канали, па сакам да ги вратам за проба, ама не иде, во setting има parental control ама не ми го отвара, го имам истиот duplex платен и на мобилен, таму отвара со 0000 и функционира, правиш lock на групата и после правиш unlock, не знам што е проблемот на телевизорот.на Duplex PLay нема вклучено родителска контрола!!!
треба сам да ја вклучиш ,ако сакаш!!
сега ,ако таткоти ја вклучил,,ти сакаш да ја провалиш![]()
![]()
![]()
![]()
D3n1s je perfektan a posle njega je losmi ko ih je izmislio swakacas
добро рекламираш!Gledam sad Emd radio upgrade. Extra posao si napravio @emd , svaka cast !
Posebno mi se svidja kod ovog multi alata sto kad pronadjes mac i pokrenes player imas mogucnost da ubacis proxy i on sam vrti dok nadje pravi koji ce pokrenuti listu te na taj nacin anulira geo blok.
Fakat je alat sada jedan od najboljih u iptv svijetu.
Прегледај го приврзокот 291808Прегледај го приврзокот 291809Прегледај го приврзокот 291821
Mogu ti ga isposlovati u dvije rate, jedna odmah , druga kad uplatis na racun prvuдобро рекламираш!
Si vidio sta radi sjever hrvatske mi Varazdincani sta napravimo nema da nema.Gledam sad Emd radio upgrade. Extra posao si napravio @emd , svaka cast !
Posebno mi se svidja kod ovog multi alata sto kad pronadjes mac i pokrenes player imas mogucnost da ubacis proxy i on sam vrti dok nadje pravi koji ce pokrenuti listu te na taj nacin anulira geo blok.
Fakat je alat sada jedan od najboljih u iptv svijetu.
Прегледај го приврзокот 291808Прегледај го приврзокот 291809Прегледај го приврзокот 291821
22 eur mislim sica ako sam dobro vidio[QUOTE = "dadoxy, post: 9294986, član: 129871"]
Mogu ti ga isposlovati u dvije stope, jednu odmah, drugu kad uplatis na prvu : D
[/ CITAT]
koliko košta skener
U
Kaj proviziju uzimas,ja ga budem licno preuzel al na pijaci kad se najdem sa emdMogu ti ga isposlovati u dvije rate, jedna odmah , druga kad uplatis na racun prvu![]()