Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И не му се вовлекувај, ќе го снема за брзо, без гајле.
Дај не сери,секој здраворазумен фан ни во најлудиот сон не очекуваше титула оваа сезона.
Што се замлатуваш па ти, почесто сте грвои, али Фа куп ќе ви ја спаси сезоната? Збориме за очекувањата кои ги имаше фудбалската јавност. Али ајт, го победивте Порто, готово прваци сте!
А за тригонометриската функција ме боли таквоото, сака нека го има сака нека го нема, мене преку тасета ми е!

Еве, Челзи е за греота со Вернер и Хаверц и игра во вторник со Порто, а викендот со Сити, во мечеви кои носат до трофеј. У-ж-и-в-ај.
Така, и на крајот на сезоната Челзи ќе освои еден кур подебел, и ако има ГоспоТ следната сезона ќе игра во Лига Европа. И сетоа тоа остварено со засилувања од +250 милиони кои воопшто не се флопови, туку ќе проиграат во иднина.

Така, и на крајот на сезоната Челзи ќе освои еден кур подебел, и ако има ГоспоТ следната сезона ќе игра во Лига Европа. И сетоа тоа остварено со засилувања од +250 милиони кои воопшто не се флопови, туку ќе проиграат во иднина.
Дечко смири се. Уште 250-300 милиони па ќе бидите на 2-3 бода до Јунајтед.Ова ни го кажува за малце шампионот на Англија(без едно засилување),пред реваншот со Гранада,абе скријте се некаден,и не пробувајте да се вадите со Челси.
Дечко смири се. Уште 250-300 милиони па ќе бидите на 2-3 бода до Јунајтед.
Кај виде дека се вадиме на Челзи? Единствено можиме ,,да му го вадиме" на Челзи.
Да друже многу сум повреден што ни бегате цели 6 бода,и никако немам сон.Замисли мината сезона не потрошивме толку а исто бодови имавме.Глупчо еден.
Таа е таа математика. Лани без засилувања исто бодови со Манчестер, оваа година со 250+ милиони засилувања 6 бодови поназад. Ама засилувањата не се флопови.
Логика батка.
Вратете се на постовите од почетокот на сезоната, Челзи и тоа како се вбројуваше како кандидат за прво место. Е сега тоа што Челзи дојде во ситуација да им виси топ 4 и на сметка на коментарите и летањето во облаци од почетокот на сезоната станаа главен предмет на заебанција не се криви фановите на Јунајтед.
А тоа дека се во полуфинале на ФА Куп е многу големо достигнување (за клупче од рангот на Челзи навистина и е).
Како наеднаш спласна амбициите од претенденти за титула до полуфинале ФА Куп навистина не знам.![]()

Ја се кладев со Ставро дека Челси ке заврши пред нас на табела. Не очекував ваков расплет на настани во кои грчевито ке се борат за топ 4.

Ај потсети ме во што сме се кладеле.![]()