Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Fanovite na man :гомце: gi boli to sto celzi ima pogolemi sansi da osvoi ls nego man :гомце: da osvoi le

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
И не му се вовлекувај, ќе го снема за брзо, без гајле.
Издржи, до 23 август сум Македонија, потоа ќе бидам презафатен за да те малтретирам, ќе можеш на раат да пишуваш километарски постови за тоа како флоповите на Челзи ќе ги оправдаат парите за три и пол сезони од сега.
Автоматски споено мислење:

Дај не сери,секој здраворазумен фан ни во најлудиот сон не очекуваше титула оваа сезона.
Челзи со овие засилувања се запусти за три сезони унапред. Јас се кладам со кој сака и по што сака дека Челзи во следните четири години нема да биде шампион во Англија.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
:facepalm:
Што се замлатуваш па ти, почесто сте грвои, али Фа куп ќе ви ја спаси сезоната? Збориме за очекувањата кои ги имаше фудбалската јавност. Али ајт, го победивте Порто, готово прваци сте!
А за тригонометриската функција ме боли таквоото, сака нека го има сака нека го нема, мене преку тасета ми е!

Тоа што ти си имал очекувања дека Челзи ќе биде шампион е само твој проблем. Исто и на јавноста, која барем во голем дел, не сметаше дека Челзи помеѓу Сити и Ливерпул со целосно нов тим е фаворит за титула, не ме засмејувај.

Не е Челзи најјак, ниту првак. Само не може Челзи да е потпросечен, а во април да е во игра активно на два фронта за титула. Не ти е глупаво да се однесуваш надмено и да зборуваш за Челзи како потпресечен, за тим со брдо флопови кој ќе игра полуфинале во ЛШ, додека твојот тим испадна во групи сезонава од тоа натпреварување? Не ти е? Мене би би било и те како.

Еве, Челзи е за греота со Вернер и Хаверц и игра во вторник со Порто, а викендот со Сити, во мечеви кои носат до трофеј. У-ж-и-в-ај.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Вратете се на постовите од почетокот на сезоната, Челзи и тоа како се вбројуваше како кандидат за прво место. Е сега тоа што Челзи дојде во ситуација да им виси топ 4 и на сметка на коментарите и летањето во облаци од почетокот на сезоната станаа главен предмет на заебанција не се криви фановите на Јунајтед.
А тоа дека се во полуфинале на ФА Куп е многу големо достигнување (за клупче од рангот на Челзи навистина и е).
Како наеднаш спласна амбициите од претенденти за титула до полуфинале ФА Куп навистина не знам. :toe:

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
Еве, Челзи е за греота со Вернер и Хаверц и игра во вторник со Порто, а викендот со Сити, во мечеви кои носат до трофеј. У-ж-и-в-ај.
Така, и на крајот на сезоната Челзи ќе освои еден кур подебел, и ако има ГоспоТ следната сезона ќе игра во Лига Европа. И сето тоа остварено со засилувања од +250 милиони кои воопшто не се флопови, туку ќе проиграат во иднина.

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Така, и на крајот на сезоната Челзи ќе освои еден кур подебел, и ако има ГоспоТ следната сезона ќе игра во Лига Европа. И сетоа тоа остварено со засилувања од +250 милиони кои воопшто не се флопови, туку ќе проиграат во иднина.
Како Конте во 2016-та. Памети темава и поголем блам од ова сега што го пружаш на читателите.
Познат си по неверојатните, секогаш темелни и опсежни анализи. :place:

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Така, и на крајот на сезоната Челзи ќе освои еден кур подебел, и ако има ГоспоТ следната сезона ќе игра во Лига Европа. И сетоа тоа остварено со засилувања од +250 милиони кои воопшто не се флопови, туку ќе проиграат во иднина.
Ова ни го кажува за малце шампионот на Англија(без едно засилување),пред реваншот со Гранада,абе скријте се некаден,и не пробувајте да се вадите со Челси.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Ова ни го кажува за малце шампионот на Англија(без едно засилување),пред реваншот со Гранада,абе скријте се некаден,и не пробувајте да се вадите со Челси.
Дечко смири се. Уште 250-300 милиони па ќе бидите на 2-3 бода до Јунајтед.
Кај виде дека се вадиме на Челзи? Единствено можиме ,,да му го вадиме" на Челзи.

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Дечко смири се. Уште 250-300 милиони па ќе бидите на 2-3 бода до Јунајтед.
Кај виде дека се вадиме на Челзи? Единствено можиме ,,да му го вадиме" на Челзи.
Да друже многу сум повреден што ни бегате цели 6 бода,и никако немам сон.Замисли мината сезона не потрошивме толку а исто бодови имавме.Глупчо еден.

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
Да друже многу сум повреден што ни бегате цели 6 бода,и никако немам сон.Замисли мината сезона не потрошивме толку а исто бодови имавме.Глупчо еден.
Тoа е таа математика. Лани без засилувања исто бодови со Манчестер, оваа година со 250+ милиони засилувања 6 бодови поназад. Ама засилувањата не се флопови.

Логика батка.

Последно уредено:
Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Таа е таа математика. Лани без засилувања исто бодови со Манчестер, оваа година со 250+ милиони засилувања 6 бодови поназад. Ама засилувањата не се флопови.

Логика батка.
Ама со Челси споредбата си правите полесно да ви е вас на душата,во споредба со вие какво дно од екипата сте последните 10 години.Мило ми е искрено.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.942
Поени од реакции
67.679
Ја се кладев со Ставро дека Челси ке заврши пред нас на табела. Не очекував ваков расплет на настани во кои грчевито ке се борат за топ 4.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Вратете се на постовите од почетокот на сезоната, Челзи и тоа како се вбројуваше како кандидат за прво место. Е сега тоа што Челзи дојде во ситуација да им виси топ 4 и на сметка на коментарите и летањето во облаци од почетокот на сезоната станаа главен предмет на заебанција не се криви фановите на Јунајтед.
А тоа дека се во полуфинале на ФА Куп е многу големо достигнување (за клупче од рангот на Челзи навистина и е).
Како наеднаш спласна амбициите од претенденти за титула до полуфинале ФА Куп навистина не знам. :toe:

ВрАтетЕ гИ пОстОвИтЕ оД пОчЕтОкОт нА сеЗоНаТа

Еве ги постовите. Сета среќа не брои многу членови фанклубот, барем не активни и може да се најде нешто. А доколку сметаш дека ова се не знам, работи извадени од контекст, слободно побарај сам и залепи ги овде црно на бело.

Па да почнеме:

20210410_214238.jpg

Очигледно овде зборувам едно, а сега сосема друго.

20210410_214329.jpg

Еве еден мегаломан, ненаситен Марјан Стојановски фан. Поради ваквите сега трпиме неподнослив ремет од старото магаре и дементниот син.

20210410_214337.jpg

Уште еден.

20210410_214352.jpg

Донев, класика. Менталитет ала Реал Мадрид.

Ајде сега изгуби се оттука и врати се во креденецот кај машкиот родител во станчето во Битола. Бркајте 1,25 квота и играјте си зналци.

* не можев мој пост на таа тема да најдам од почетокот на сезоната, бујрум сподели.

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
Ја се кладев со Ставро дека Челси ке заврши пред нас на табела. Не очекував ваков расплет на настани во кои грчевито ке се борат за топ 4.
Ај потсети ме во што сме се кладеле. :ojeaa:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.942
Поени од реакции
67.679
Ај потсети ме во што сме се кладеле. :ojeaa:
Кафана. Добијаш кога и да те донесе патот накај Куманово.

Иначе, за @draey од погоре, не е сериозен со постот, се знаеме лично цел живот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom