Издржи, до 23 август сум Македонија, потоа ќе бидам презафатен за да те малтретирам, ќе можеш на раат да пишуваш километарски постови за тоа како флоповите на Челзи ќе ги оправдаат парите за три и пол сезони од сега.И не му се вовлекувај, ќе го снема за брзо, без гајле.
Челзи со овие засилувања се запусти за три сезони унапред. Јас се кладам со кој сака и по што сака дека Челзи во следните четири години нема да биде шампион во Англија.Дај не сери,секој здраворазумен фан ни во најлудиот сон не очекуваше титула оваа сезона.
Што се замлатуваш па ти, почесто сте грвои, али Фа куп ќе ви ја спаси сезоната? Збориме за очекувањата кои ги имаше фудбалската јавност. Али ајт, го победивте Порто, готово прваци сте!
А за тригонометриската функција ме боли таквоото, сака нека го има сака нека го нема, мене преку тасета ми е!
Така, и на крајот на сезоната Челзи ќе освои еден кур подебел, и ако има ГоспоТ следната сезона ќе игра во Лига Европа. И сето тоа остварено со засилувања од +250 милиони кои воопшто не се флопови, туку ќе проиграат во иднина.Еве, Челзи е за греота со Вернер и Хаверц и игра во вторник со Порто, а викендот со Сити, во мечеви кои носат до трофеј. У-ж-и-в-ај.
Како Конте во 2016-та. Памети темава и поголем блам од ова сега што го пружаш на читателите.Така, и на крајот на сезоната Челзи ќе освои еден кур подебел, и ако има ГоспоТ следната сезона ќе игра во Лига Европа. И сетоа тоа остварено со засилувања од +250 милиони кои воопшто не се флопови, туку ќе проиграат во иднина.
Ова ни го кажува за малце шампионот на Англија(без едно засилување),пред реваншот со Гранада,абе скријте се некаден,и не пробувајте да се вадите со Челси.Така, и на крајот на сезоната Челзи ќе освои еден кур подебел, и ако има ГоспоТ следната сезона ќе игра во Лига Европа. И сетоа тоа остварено со засилувања од +250 милиони кои воопшто не се флопови, туку ќе проиграат во иднина.
Дечко смири се. Уште 250-300 милиони па ќе бидите на 2-3 бода до Јунајтед.Ова ни го кажува за малце шампионот на Англија(без едно засилување),пред реваншот со Гранада,абе скријте се некаден,и не пробувајте да се вадите со Челси.
Да друже многу сум повреден што ни бегате цели 6 бода,и никако немам сон.Замисли мината сезона не потрошивме толку а исто бодови имавме.Глупчо еден.Дечко смири се. Уште 250-300 милиони па ќе бидите на 2-3 бода до Јунајтед.
Кај виде дека се вадиме на Челзи? Единствено можиме ,,да му го вадиме" на Челзи.
Тoа е таа математика. Лани без засилувања исто бодови со Манчестер, оваа година со 250+ милиони засилувања 6 бодови поназад. Ама засилувањата не се флопови.Да друже многу сум повреден што ни бегате цели 6 бода,и никако немам сон.Замисли мината сезона не потрошивме толку а исто бодови имавме.Глупчо еден.
Ама со Челси споредбата си правите полесно да ви е вас на душата,во споредба со вие какво дно од екипата сте последните 10 години.Мило ми е искрено.Таа е таа математика. Лани без засилувања исто бодови со Манчестер, оваа година со 250+ милиони засилувања 6 бодови поназад. Ама засилувањата не се флопови.
Логика батка.
Вратете се на постовите од почетокот на сезоната, Челзи и тоа како се вбројуваше како кандидат за прво место. Е сега тоа што Челзи дојде во ситуација да им виси топ 4 и на сметка на коментарите и летањето во облаци од почетокот на сезоната станаа главен предмет на заебанција не се криви фановите на Јунајтед.
А тоа дека се во полуфинале на ФА Куп е многу големо достигнување (за клупче од рангот на Челзи навистина и е).
Како наеднаш спласна амбициите од претенденти за титула до полуфинале ФА Куп навистина не знам.![]()
Ај потсети ме во што сме се кладеле.Ја се кладев со Ставро дека Челси ке заврши пред нас на табела. Не очекував ваков расплет на настани во кои грчевито ке се борат за топ 4.
Кафана. Добијаш кога и да те донесе патот накај Куманово.Ај потсети ме во што сме се кладеле.![]()