- Член од
- 1 април 2018
- Мислења
- 2.135
- Поени од реакции
- 4.153
Што треба да биди ова, што се планира?Go guškaa GTC za sega da im bapnat čudovista...neka go guskaat sega.....trgovskiot...
Прегледај го приврзокот 291430
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што треба да биди ова, што се планира?Go guškaa GTC za sega da im bapnat čudovista...neka go guskaat sega.....trgovskiot...
На местото на паркингот пред Холидеј ин ќе никне чудовиште...Што треба да биди ова, што се планира?
Гето.Што треба да биди ова, што се планира?
Се нема сега време,начукани се по влада,министерства,рамковни куртони..кој уџум фати,кој на Зоки му го клати..битно гтц се одбрани,сега и северна да гори ич не е битно.Go guškaa GTC za sega da im bapnat čudovista...neka go guskaat sega.....trgovskiot...
Samo fasadata da ne e od stiropor inaku vaka generalno mi e ok.Go guškaa GTC za sega da im bapnat čudovista...neka go guskaat sega.....trgovskiot...
Поубаво ќе изгледа ако го направат неокласично. Треба да размислат уште еднаш.Samo fasadata da ne e od stiropor inaku vaka generalno mi e ok.
Не е баш така целосно како што кажа ама изгледа ти си еден од корисните идиоти шарени куртони , а бе чесни луѓе домаќини не воочи разликите кое спаѓе и вие значи по автоматизам сте корисни идиоти , а Груки знаеше све овое ујдурми затоа бараше 63 пратеници ама за жал имало многу корисни идиоти и помалку увезени шарени куртониPosle 10-11 god. vladeenje na eden ist čovek, edni isti lugje, edni isti politiki i na centralno i na lokalno nivo sosema normalno e vo bilo koja država da izbije nezadovolstvo, masovni protesti mirni ili nasilni, revolucii kakvi i da se šareni, crveni, crni, beli, sini, zeleni, portokalovi... Apsolutno e notorna laga deka site učesnici i poddržuvači vo t.n. šarena revolucija bile nečii platenici, na Soros Moros CIA i.t.n. iako da sekako deka imalo i takvi, no ne site. Groto od učesnicite i poddržuvačite na t.n. ŠR bea normalni lugje domakini demokrati koi navistina sakaa da padne taa veke ionaka istrošena i izdišana vlast i da dojde nekoja nova poarna vlast. E sega toa što novata vlast ne ja biva vinata e vo premierot i vo negovite ministri, pratenici, gradonačalnici i.t.n. koi samo si prodolžija po terkot i po stapkite na prethodniot Grujov režim zgrapči si ja vlasta i na centralno i na lokalno nivo, nakrivi si kapa i vladej si raat, koj go e*ava narodecot, ama utre toj narodec ke go kazni na izbori i ZZ isto kako što go kazni na izbori i NG.
Vidi ti okolu betonot da ne go zaebat soodnosot. Znam se razburas od betoni, cvrstina, elasticnost, plasticnost itn itn. Uste na vremeto uvidov deka gi razbiras rabotite. Djabe im e fasadata ako napukni betonskata osnovaПоубаво ќе изгледа ако го направат неокласично. Треба да размислат уште еднаш.
Да бе, ќе заличат како пјонгјанг (севетна кореја) и тамам исто име ќе совпаѓа северна македонија значи северќанијаПоубаво ќе изгледа ако го направат неокласично. Треба да размислат уште еднаш.
Тоа да... Само кога би имале образ...Црквата гради бетонска џунгла сред урбано Скопјенце овозможено од прогресивната напредна влада.
Предобро е што мораат да трпат урбаните прогресивци од кога дојде Заев на власт, морам да признаам дека имам блага ерекција од самата идеја, едвај ја чекам реализацијата на овој капитален проект. Предобро е какво мочање им прави Заев на шарените прогресивци, сам да смислував немаше да ми текне вакво фасцинантно сценарио, hell with it, Тарантино, Гај Ричи, браќата Коеновци и Роберт Родригез заедно да седнеја немаше да направат вакво сценарио. Мучисимас грасијаз до господинот Заев за ова.
П.С Распејани Скопјани ќе излезат ли со нова песничка по овој повод или одлетаа на југ?