- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.205
- Поени од реакции
- 42.949
Шаманите од Канон се далеку од конзервативци, више би ги нарекол секта. Све што е маскирано у рогови и прави некакви чудни ритуали не можеш да го наречеш со нормален термин.
Битно е дека има алтернатива....тоа ми е најголемата мистерија, зошто да мора да има избор. Зошто задоволството во изборот на простата маса да биде битен елемент.Ова шо се дешава во западнава цивилизациа не е Културен Марксизам туку Културем Кроулизам.Се шо замислил Кроули се остварува.Иначе и овие шаманиве од другата страна се тотално забегани.Пази последниве земјотреси биле предизвикани од уривањето на подземните тунели на на Кабалистите.Се е мрднато и QAnon и Антифа и БЛМ.Испрани мозоци на 8000 обртаи!
За волја на вистината, ни мали куриња ни гејој а ни фрустрации немааат врска со тестостерон, како и да е. Иначе и самата тестостеронска замена за феминизираниве е импотентна како што си констатирал, од причина што е тука само да покаже дека има алтернатива. На врвот на пирамидата нема поделби....окото е едноОбратно е, обично мали куриња и гејој се палат на/кријат зад нацизам и фашизам. Хитлер бил типично фрустрирано човече, а во поново време имаме еден интересен екстра турбо десничар од ФИДЕС на Орбан кого го фатија како прави оргии со мажи на сред Брисел. Така што ако овие се екстра мажјаците со отповеќе тестостерон наебало јако човештвото.![]()
Кога сме веќе тамуRed Pill е да го видиш светот во реалноста, Blue pill е да си продолжиш да спиеш во бајките.
И како е во реалноста?Бетар него во Матриксов?Red Pill е да го видиш светот во реалноста, Blue pill е да си продолжиш да спиеш во бајките.
Веројатно слична на таа во периодот 1939-1945 во Европа, каде што проклетите Евреи беа истребени, а ариевската раса беше надраса пред сите други. Тоа е таа реалност, по која чезнее некое си глупо, неписмено и фрустрирано бело Баченце.И како е во реалноста?Бетар него во Матриксов?
Бетар или не, тоа е реалноста, мора да живееме во неа.И како е во реалноста?Бетар него во Матриксов?
Изгледа заборави дека тоа ариевско бело баченце беше претепано од друго бело баченце.Веројатно слична на таа во периодот 1939-1945 во Европа, каде што проклетите Евреи беа истребени, а ариевската раса беше надраса пред сите други. Тоа е таа реалност, по која чезнее некое си глупо, неписмено и фрустрирано бело Баченце.
А инаку јас сум согласен дека треба да има богати и сиромашни. И сум апсолутно против комунизам и сметам дека комунизмот го успори напредокот на Светот. Тоа да некој, кој е главен, најзаслужен и најодговорен на Х фабрика која прави 10 профит од цела држава да зема некои си смешни 50-100 посто поголема плата од чистачка или мануелен работник апсолутно придонесува кон значајно успорување на иновациите и на напредокот на човештвото.
Но, Бачевци одат во некоја друга супрематист насока, каде што твдат дека не ако ги бивало, туку ако биле бели Ариевци требало да се главни.
Ауф, значи сега треба да ги жалиме Германците што Русија ги исплеска здраво? А нивниот геноцид врз Полска и рушењето на Варшава до темел? Ма немој да ме јебеш бре.Бетар или не, тоа е реалноста, мора да живееме во неа.
Изгледа заборави дека тоа ариевско бело баченце беше претепано од друго бело баченце.
Германците си добија она што го заслужија. И го добија од друите бели луѓе, така да категоризацијата на бело баченце како една категорија а не како многу различни групи со различни идентитети те прави идиот. Европските евреи се исто така бели, и нив ги категоризираш како бели баченца?Ауф, значи сега треба да ги жалиме Германците што Русија ги исплеска здраво? А нивниот геноцид врз Полска и рушењето на Варшава до темел? Ма немој да ме јебеш бре.
Башка Финска и Естонија фирерот ги сметал за уште поинфериорни од Словените. Не би сакал да знам што им следуваше на нив две ако Германија победеше во војната.
А најголемиот грев секогаш ќе биди требењето на Евреите во гасни комори. Нашите најголеми интелектуалци, научници, философи, математичари, економисти и физичари кои некогаш воопшто живееле на овој постран, горчлив континент биле Евреи.
Пред некое време прочитав дека Израел привлекол два пати повеќе инвестициски капитал од САД минатата година и спреми се за следново - 70 пати повеќе инвестициски капитал од Европа. Ако Америчкиот инвестициски капитал бил 130 милијарди долари во 2020, Еврејскиот бил 260 милијарди. А за тој на Европа не би се ни замарал, сметај пута 70 за да знаеш колку поиновативен бил Израел од Европа минатата година. Зборуваме за земја која не постои ни 100 години, е во константен конфликт со соседите, и пак е 70 пати попросперитетна. Сиот тој инвестициски капитал е привлечен преку иновации од фирми на поединци за какви ти и јас неможиме ни да замислиме.
Така да вашите delusions of grandeur, се само тоа - fake соништа. Каде е некој Европјанин (чист) да му парира на Алберт Ајнштајн? На Сигмунд Фројд? На Адам Смит? Каде се Европските интелектуалци денес? Еве сега сте слободни од Евреите? Каде е вашиот потенцијал?
Знам многу убаво што се дешава во САД, затоа што живеам во САД веќе 11 години. Знаеш како можеш да заклучиш дека ЦНН е фул оф шит, само види тоа што го репортираат и види го целото видео, многу инстанци од ова има. Не гледај како окле тоа што ти кажуваат и провери за сам за себе.Мене ми е интересно како овие што се убедени дека медиумите како ЦНН лажеле, ги голтаат 90% од вестите на пример Раша тудеј. Или па уште полошо на Миленко Неделковски, макркукуле или Џон Смит или групите на Телеграф. И уште поинтересно е чим се отвори темата за крајно десните Бачиња, нивните скриени или нескриени симпатизери по дифолт се префрлаат на БЛМ, Антифа, ЦНН и Сорос.
Тоа ти е доказ дека уствари овие кои мислат дека се јако информирани и ги откриле сите белосветски превари се всушност милион пати поизлажани со оглед на нивниот фанатизам по медиумите кои се контра ЦНН, ББЦ итн. Ретко е да најдеш некој кој верува 100% на ЦНН, ама има доста бачиња кои веруваат 100% на пример РТ. И после ќе дојде некој тука да ти објаснува како ти си глуп и им веруваш на ЦНН, а тој надвор од нивниот пандан од другата страна, не погледнува.
My point exactly. Токму затоа што и јас сум бил во САД, многу добро увидов како овој тип на QAnon батки, и небитно не мора да се следачи на пророков, се што се слика со митролези на фб, го прави токму ова - те пикаат во исти кош со нив само затоа што си бел, без разлика кој си и од кај си. Немораш да седиш 10 години, понекогаш 7 месеци се доволни за да видиш како дише тоа општество.Германците си добија она што го заслужија. И го добија од друите бели луѓе, така да категоризацијата на бело баченце како една категорија а не како многу различни групи со различни идентитети те прави идиот.