- Член од
- 23 февруари 2015
- Мислења
- 239
- Поени од реакции
- 375
Poenta je da ne radi vise.Bez uvrede a koja je poenta ovog posta?
Poenta je da ne radi vise.Bez uvrede a koja je poenta ovog posta?
Pa jel ćudo.. To mi najjaće stavi se javno i onda valjda misle da gazda nezna ćitati ili je ne retardiran pa će pustit da radi godinama hahahaha...Poenta je da ne radi vise.
Radi ko singerica ovdjePoenta je da ne radi vise.
Opusteno drug zbog cega tenzije?Sta ti nije jasno.. Čovjek postavio link od filma a ja kazem tko hoće da ga može pogledat i u art listi
Nisam nista lose mislio, neka neradi naci ce se novi koji radi oprostite ako sam ikoga isprovocirao svojom opaskom.Poenta je da ne radi vise.
Radi još uvek u VLC (Arena Sport 6)Bez uvrede a koja je poenta ovog posta?
Ima jos kanala samo mjenjaj whr5 pa onda druge nazive paumjesto hrv bos srb i slicno skenirao ja maloprije taj fulsonic dosta ih nasao.Radi još uvek u VLC (Arena Sport 6)
Nista strasno, nisi provocirao sve sta si npisao tako je.Nisam nista lose mislio, neka neradi naci ce se novi koji radi oprostite ako sam ikoga isprovocirao svojom opaskom.
Taj token sto si ti stavio se mjenja sa svakim ponovnim pokretanjem kanala. I da flussonic je jedina legalna stvar koja se koristi vezano za iptv njen prvobitni i osnovni koncept je reprodukcija videa za ulicne i sigurnosne kamere. Al dosjetili se ovi IPTV kriminalci da to iskoriste za sebeZato i jeste token TEST al postoji nacin da se izvadi ovako
http://srb.bhott.biz:8080/ch1HD/index.m3u8?token=607b69a709ac7af2b31a7fa1d9c7124c Mada i to sve brzo stane. Ali ima dosta domacih flussonic koji rade godinama bez ijednog prekida cak i bez tokena uopce.
Na koji nacin trazis astre kolega ako nije tajna preko shodana ili zoomey. Mada moze jos preko par stranica ali recimo za mene flussonic i astra su najbolji strimovi takodze i udpxy.Nista strasno, nisi provocirao sve sta si npisao tako je.
Bravo elmu986 potpuno se slazem sa svime sto si napisao.Taj token sto si ti stavio se mjenja sa svakim ponovnim pokretanjem kanala. I da flussonic je jedina legalna stvar koja se koristi vezano za iptv njen prvobitni i osnovni koncept je reprodukcija videa za ulicne i sigurnosne kamere. Al dosjetili se ovi IPTV kriminalci da to iskoriste za sebe![]()
тест слика на секој канал...мислам дека имаат токен,го имав истиот случај,,ама со токенот си работејаMeni neide od ruke...mozda neko od Vas moze
62.149.6.21:2082
Prijatno vece
Nije preko Shodana, slucano nalateo na neki server.Na koji nacin trazis astre kolega ako nije tajna preko shodana ili zoomey. Mada moze jos preko par stranica ali recimo za mene flussonic i astra su najbolji strimovi takodze i udpxy.
Server? Ja sam mislio da za restriam na astra panelu moze i preko obicne ip adrese a sad da serveri restrimaju astra panele nezz.Nije preko Shodana, slucano nalateo na neki server.