...види ваму, јас ќе пишувам на форумов што сакам и каде сакам тоа е мое форумско мислење и право, нит си ти одреден да кажеш што се небулози во мој текст, нит да ми одредиш кој што да пишува во подфорум Здравје каде ко бајаги модерираш, а ставаш емотикон на ,,смешко,, наместо да си кажеш и ти твое мислење, не како нутриционист, туку како член , зошто тука Ти немаш дадено таква диплома па си повластен со твое име и презиме и присуство, обичен член си , но и модератор и наместо ти да ја модерираш темава да нема ,,смешки,, во сериозна тема, ти тоа го правиш!
П.С.
...ти си присутен и во друг мк. форум каде и те како даваш медицински совети и малку повеќе си внесен во тоа, а богами и во продажба на суплементи од И херб, но твое право, плус цел ден си активен таму а овде никаде те нема а модерираш, ако веќе се задираш со мене покажи си ја и другата страна, а тоа што постираш таму за мобилки не значи дека си стручњак, нели ти беше нутриционист и за тоа да се држиш, ова вака зошто ми пукна филмот, можеш и казнени да ми дадеш и да ме банираш, зашто ти се може, но немој молим те, мене да ми продаваш магла како обичен член што пишува тука,